VIDEO / Izolată la domiciliu, Alexandra Stan și-a încins fanii! Dans fără bikini pe Instagram

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Izolată la domiciliu, Alexandra Stan și-a încins fanii! Dans fara bikini pe Instagram © captură video

Face ce face și iar ajunge în atenția presei! Alexandra Stan nu se cumințește deloc. În plină epidemie de coronavirus, blondina a încins privirile internauților, cu un dans lasciv fără bikini, pe contul de Instagram!

”Bikinii mei sunt roz, dar nu îi poți vedea”

Alexandra Stan este fără îndoială una dintre cele mai sexy artiste de la noi din țară, bucurându-se de un succes colosal peste hotare. Are voce și talent cu carul, cât despre felul în care arată.. mamă, mamă, blondina bagă toți bărbații în boală cu formele ei apetisante.

Ei bine, asta a făcut și acum, pe contul de Instagram, acolo unde este mereu activă și își ține fanii la curent cu tot ceea face. Cum ne aflăm în plină epidemie de coronavirus, artista a ales să izoleze la domiciliu și să le ofere un show de senzație internauților săi. 

Fără inhibiții, așa cum ne-a obișnuit de fiecare dată, focoasa blondină s-a filmat în timp ce dansa, însă nu oricum, ci.. fără bikini! Îmbrăcată într-un tricou larg și cu șapca pe cap, Alexandra Stan face un twerk impecabil pentru fanii din mediul online. La descrierea clipului, blondina a ales să facă o glumă, scriind: ”Bikinii mei sunt roz, dar nu îi poți vedea, dar nu sunt dezbrăcată! Calm! 🙌🏼💖”.

Cât despre reacții.. mai are rost să spunem ceva? Bărbații au rămas cu gura căscată și i-au trimis sute de mesaje frumoasei blondine, care mai de care mai obraznice. 

”Vrei să ne nenorocești?🤣🤣🤣 / Aoleuuu, cred că ai coronavirus!!😁 / Quarantine mood?🤦‍♂️💛 / OMG❤️❤️❤️ sexy badass🍑 / So sexi and beautiful 🤩💙 / Uuuuuuuu 😍”, sunt doar o parte din reacțiile internauților. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro