VIDEO / Niculina Stoican, lecţii de viaţă în direct! Cum a reuşit să treacă artista peste perioada în care soţul a fost arestat. "Nu trebuie să găseşti vinovaţi în jurul tău"

VIDEO / Niculina Stoican, lecţii de viaţă în direct! Cum a reuşit să treacă artista peste perioada în care soţul a fost arestat. "Nu trebuie să găseşti vinovaţi în jurul tău" © captură video

Niculina Stoican se numără printre cele mai cunoscute nume din industria muzicii populare din România. Cu toate acestea, viaţa a încercat-o dur pe artistă. Invitată în platoul emisiunii "Răi da' buni", cântăreaţa a vorbit despre perioada în care soţul a fost arestat, dar şi despre lecţiile pe care a fost obligată să le înveţe! 

Niculina Stoican nu mai are nevoie de prezentări. Este una dintre cele mai cunoscute artiste de muzică populară din România, având o carieră impresionantă în spate. Cu toate că se bucură de un succes considerabil pe plan profesional, din punct de vedere personal, lucrurile nu au fost mereu roz.

Vedeta a încercat de-a lungul anilor să aducă un zâmbet pe chipul oamenilor, prin intermediul talentului ei. Este de părere că, o dată ce înaintezi în vârstă, devi mult mai înţelept şi reuşeşti să faci lucruri măreţe pentru cei din jur. 

"Câţiva ani în care am încercat să fac lucruri măreţe, ca să am ce să spun. După ce treci de o anumită vârstă, cel puţin eu, cred că aşa m-a dus înţelepciunea, să încerc să fac lucruri de care oamenii să se bucure într-adevăr, pentru că, până la o anumită vârstă, lucrurile le faci măreţe în mintea ta. Tinereţea are aşa un mod frumos de a trăi fiecare zi, încât nu mai contează nimic.", susţine Niculina Stoican pentru "Răi da' buni".

Totodată, interpreta de muzică populară consideră că totul este simplu în viaţă, însă noi suntem singurii care ne complicăm, fiind proprii vinovaţi de neajunsurile pe care le avem. 

"Fericirea este atât de simplă! Pare tabu totul, dar asta e realitatea. Noi am uitat să fim normali. Mi-am dat seama că noi suntem făcuţi din a simţi. De când cu atâta tehnică, am uitat să ne privim în ochi. Noi nu suntem concepuţi să fim singuri. Trebuie să iubeşti ce e în jurul tău!", a continuat ea.

"Nu trebuie să găseşti vinovaţi în jurul tău"

Cântăreaţa a reuşit să treacă peste perioada critică pe care a trăit-o atunci când soţul ei a fost arestat. Susţine că nimic nu este întâmplător şi că trebuie să ne asumăm fiecare faptă. 

"Nimic nu este greşit în viaţă şi nimic nu este întâmplător. Dacă eşti atent, nimic nu ţi se întâmplă întâmplător. Totul vine cu o lecţie. Nu trebuie să găseşti vinovaţi în jurul tău. Ce ţi se întâmplă ţie, nu se poate, este imposibil, ca toţi ceilalţi să fie vinovaţi, numai tu nu, iar toţi ceilalţi să fie neîndreptăţiţi. În momentul în care te-ai victimitzat, este clar că nu ai înţeles nimic din ce ţi s-a întâmplat!", a completat artista. 

Cu toate că s-a trezit singură în mijlocul problemelor, dar şi instabilităţilor din punct de vedere financiar, Niculina Stoican nu s-a dat bătută şi a continuat să lupte cu viaţa, devenind din ce în ce mai puternică. S-a lansat în domeniul afacerilor şi a reuşit să ofere mai multe locuri de muncă. 

"M-am trezit singură, băiatul meu era la studii, soţul meu era arestat, iar eu eram singură cu o grămadă de probleme şi lucruri pe care trebuia să le rezolv. Eram cu un proiect pe fonduri eruopene, de îmbuteliere apă plată şi carbogazeificată. Am implementat proiectul până la urmă, am dus-o, am finalizat şi mă bucur că am creat locuri de muncă la mine în zonă. Este o zonă defavorizată.", a povestit vedeta pentru "Răi da' buni". 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro