FOTO / Ea este femeia care nu și-a mai tăiat unghiile de 14 ani! Ce avere deține Arinda Storm de pe urma gestului ciudat

+7 click pentru
galerie

FOTO / Ea este femeia care nu și-a mai tăiat unghiile de 14 ani! Ce avere deține Arinda Storm de pe urma gestului ciudat © Twitter

Ea este femeia care a obținut o avere colosală de pe urma faptului că nu și-a mai tăiat unghiile de 14 ani! Arinda Storm a șocat pe toată lumea!

Arinda Storm Weave, pe numele ei, are 58 de ani și este din Statele Unite ale Americii. În urmă cu 14 ani, a trecut prin clipe cumplite, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Imediat după ce s-a vindecat, a realizat că nu și-a mai tăiat unghiile de o bună perioadă de timp. Din acel moment, a luat decizia de a le lăsa să crească cât mai mult, ajungând să dețină în prezent o avere colosală.

„Nu avem habar că există această lume a fetișurilor unghiilor. Odată ce m-am implicat am găsit o comunitate cu totul nouă și am început o afacere bazată pe ea care mi-a schimbat complet viața”, a declarat ea pentru presa internațională. 

Avere de 100.000 de euro de pe urma unghiilor 

Și unde mai puneți că Arinda primește și bani pentru unghiile sale? Diva a declarat că le promovează foarte mult în mediul online, iar până în momentul de față, averea deținută de ea ajunge la 100.000 de euro și, ce credeți? Nu are de gând să se oprească aici! 

Este foarte activă, mai ales, pe contul de Instagram, acolo unde postează de fiecare dată forografii cu unghiile sale spectaculoase, în diferite culori. 

Nu iese iarna din casă, din cauza unghiilor 

Și dacă vă gândeați că nu și le-a mai tăiat timp de 14 ani doar la mâini, ei bine, vă înșelați amarnic! Arinda are niște unghii imense și la picioare, recunoscând că îi este foarte greu să-și găsească încălțăminte care să nu o incomodeze.Din cauza acestui lucru, iarna nu iese deloc din casă. 

”Într-o zi în timp ce-mi făceam unghiile am făcut aproximativ o jumătate de duzină de poze pe care le-am postat pe blogul meu. Câteva săptămâni mai târziu doi tipi din Spania mi-au cerut prietenia. 

Nici măcar nu aveam poză la profil cu mine, așa că am intrat pe paginile lor pentru a vedea care este motivul pentru care vor să-mi fie prieteni. Ambii aveau poze cu unghii”, a afirmat Arinda. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro