FOTO / Rihanna, cu posteriorul la vedere pe internet! Fanii au fost în delir

+4 click pentru
galerie

FOTO / Rihanna, cu posteriorul la vedere pe internet! Fanii au fost în delir © Instagram

Rihanna nu are nevoie de prea multe prezentări, şocând de fiecare dată cu apariţiile ei inedite! De curând, a lansat o nouă colecţie de lenjerie intimă pentru Ziua Îndrăgostiţilor şi s-a gândit ca, înainte de toate, să o probeze pe propria persoană, lăsând orice tip de inhibiţii deoparte! 

Rihanna este fără doar şi poate una dintre cele mai sexy artiste din lumea muzicii. Vedeta se bucură de un succes inedit, încasând sume colosale din concertele pe care le susţine. Are o voce şi un talent aparte, anii de experienţă spunându-şi cuvântul.

Păstrează legătura cu fanii ei pe contul de Instagram, acolo unde, a postat de această dată mai multe fotografii îndrăzneţe. Diva s-a gândit să facă un cadou pentru toţi îndrăgostiţii, aşa că, special pentru Valentine’s Day a scos o linie de lenjerie intimă demenţială.

Aşa cum se întâmplă de fiecare dată, postările artistei au adunat în timp record peste patru milioane de aprecieri, mai ales că Rihanna a ales să se fotografieze în lenjeria din propria colecţie, lăsându-şi la vedere formele apetisante, în special, posteriorul.

Noua colecţie pe care a lansat-o înseamnă foarte mult pentru mulatră, fiind dintotdeauna de partea femeilor care au fost considerate prea slabe sau prea grase, pierzându-şi în acest fel încrederea în propria persoană. 

"Lenjeria intimă nu se referă doar la explorarea corpului feminin, ci se referă la celebrarea lui și despre asta este Savage. Savage este pentru mine un cuvânt foarte puternic. În special pentru femei, știi. Femeile sunt privite adesea ca niște persoane slabe, cu nevoi, iar Savage se referă la un alt tip de femeie. Este opusul aceleia, ea este puternică, este responsabilă, și este cea care ia propriile decizii", a declarat Riri pentru presa internaţională.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro