Rihanna s-a lăsat pradă iubirilor din trecut! Cine este bărbatul cu care a fost surprinsă

+4 click pentru
galerie

Rihanna s-a lăsat pradă iubirilor din trecut! Cine este bărbatul cu care a fost surprinsă © Instagram

La nici o săptămână după ce s-a despărţit de iubit, Rihanna şochează din nou! A apărut în braţele altui bărbat!

Rihanna este una dintre cele mai iubite artiste de rang internaţional. Vedeta duce o viaţă de minune, mai ales din punct de vedere profesional, bucurându-se de un succes colosal. Cu toate acestea, în ceea ce priveşte dragostea, artista nu se mulează aşa bine sau cel puţin asta credeam până acum.

Acum o săptămână, focoasa brunetă anunţa despărţirea de iubitul ei miliardar, Hassan Jameel, după o poveste de dragoste de mai bine de trei ani. Între fostul partener şi Rihanna a fost o relaţie de iubire, care a ţinut faţă gurilor rele care spuneau că artista ar sta cu bărbatul pentru bani.

Puţini sunt cei care ştiu că averea pe care o deţine frumoasa artistă este de cel puţin 600 de milioane de dolari, familia fostului având una de 2,2 milioane de dolari.

Presa internaţională nu a stat pe loc şi a continuat să fie pe urmele vedetei, pe care a surprins-o în braţele unui alt bărbat! Este vorba despre ASAP Rocky, cel cu care Rihanna ar mai fi încercat să aibă o relaţie în anul 2013.

Fotografii i-au imortalizat pe cei doi în ipostaze romantice, imagini ce au circulat repede în tabloidele britanice. Conform surselor din presa internaţională, bruneta şi Rocky au petrecut o noapte de neuitat în New York.

Înainte de a fi cu artista, rapper-ul ASAP Rocky a fost cu modelul Kendall Jenner, sora cea mică a celebrei Kim Kardashian.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro