Uluitor! Prinţesa Diana a prevestit distanţarea Prinţului Harry de familia regală

+3 click pentru
galerie

Uluitor! Prinţesa Diana a prevestit distanţarea prinţului Harry de familia regală © Instagram

Prinţesa Diana a fost şi va rămâne una dintre emblemele feminismului. Mereu şi-a susţinut copiii, însă când a venit vorba de Harry, Prinţesa a avut unele dubii, parcă preconizând depărtarea de familia regală!

Prinţul Harry şi ducesa Meghan au şocat pe toată lumea în momentul în care au făcut anunţul că vor renunţa la titlurile regale şi vor deveni independenţi financiar. Cei doi au avut această idee de ceva timp, însă, în urma sfătuirilor cu regina, au făcut totul public abia acum.

Gurile rele susţin faptul că motivul pentru care Prinţul Harry a luat această decizie a fost iubita lui, Meghan, care l-ar fi influenţat pe acesta negativ. În urmă cu mai mulţi ani, Prinţesa Diana, mama lui Harry, declara că fiul ei este exact ca şi ea, călcându-i cu siguranţă pe urme în viitor. 

A prezis ruperea lui Harry de familia regală

William se aseamănă foarte mult cu tatăl său, este mai tradițional, mai rațional. În timp ce Harry….Harry este ca mine.”, susţinea prinţesa Diana, în trecut. Pentru cei care nu-şi mai amintesc, prinţesa şi-a pierdut titlul regal, în momentul în care a divorţat de prinţul Charles, alegând viaţa de femeie independentă, lăsând în spate orice legătură cu familia regală. Diana a ştiut dintotdeauna că fiul ei nu va putea fi manevrat de alţii, fiind de mic o persoană independentă, care nu urma niciun fel de regulă.

Prima declaraţie a Prinţului Harry după ce a renunţat la titlul regal

Potrivit presei britanice, Prinţul Harry a oferit primele declaraţii cu privire la distanţarea de familia regală. “Decizia pe care am luat-o pentru mine şi soţia mea nu a fost luată uşor. Speranţa noastră a fost de a continua să o slujim pe Regină, Commonwealth-ul şi asociaţiile mele militare, fără finanţare publică. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil. Regatul Unit este casa mea şi locul pe care îl iubesc. Asta nu se va schimba niciodată. (…) Simt o mare tristeţe pentru că s-a ajuns la asta”, susţine el. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro