Un fost model a făcut dragoste după o pauză de cinci ani! Prin ce a fost nevoită să treacă. "M-am simțit de parcă mi-aș fi pierdut virginitatea din nou!"

+4 click pentru
galerie

Un fost model a făcut dragoste după o pauză de cinci ani! Prin ce a fost nevoită să treacă. "M-am simțit de parcă mi-aș fi pierdut virginitatea din nou!" © Instagram

Ulrika Jonsson, un fost model din Marea Britanie a făcut mărturisiri legate de faptul că a întreţinut relaţii sexuale după cinci ani de pauză! Oare prin ce a fost nevoită să treacă blondina?

Ulrika Jonsson este fost model şi prezentatoare tv din Marea Britanie, în vârstă de 52 de ani. Cu toate că se afla într-o căsnicie de câţiva ani, blondina a decis să ia o pauză de la relaţiile intime cu soţul ei. Ba chiar, în luna aprilie a anului 2019 a ales să divorţeze de Brian Monet, bărbatul cu care şi-a jurat iubire veşnică.

Chiar dacă este mamă pentru patru copii, fostul model nu s-a neglijat deloc. A vorbit cu mai mulţi bărbaţi pe Facebook, ba chiar a şi ieşit cu unii. Nu a vrut să le dezvăluie identitatea, însă, a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu unul dintre ei.

Chiar aşa! Ulrika Jonsson a făcut dragoste cu un bărbat, după cinci ani de pauză şi s-a simţit ca şi cum şi-ar fi pierdut virginitatea din nou. "M-am simțit de parcă mi-aș fi pierdut virginitatea din nou!", susţine prezentatoarea tv. 

S-a năcut în Suedia şi a devenit cunoscută după ce a prezentat mai bine de câţiva ani rubrica meteo. De asemenea, a moderat mai multe emisiuni, printre care se găsim şi ”Gladiators”. Puţini sunt cei care ştiu că blondina a câştigat show-ul "Big Brother", în anul 2009, cu 57 la sută dintre voturi.

A fost măritată de trei ori, John Turnbull, Lance Gerard-Wright și Brian Monet, însă s-a întâlnit și cu fotbalistul Stan Collymore. Ulrika a dezvăluit că această partidă de amor s-a întâmplat la doi ani după ce a renunțat să creadă că va mai face vreodată dragoste.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro