Simona Gherghe a izbucnit în lacrimi, în direct. Ce a emoționat-o atât de tare

+2 click pentru
galerie

imona Gherghe a izbuncnit în lacrimi, în direct © captura Acces Direct

Prezentatoarea tv a fost impresionată până la lacrimi de cazul fetiței, în vârstă de un an, care a fost omorâtă de o îngrijitoare de la o grădiniță din Israel.

Mama fetiței, Dorina Vintea, a avut o intervenție telefonică la "Acces Direct" prin care a povestit crima odioasă, iar Simona Gherghe nu a mai rezistat și a plâns, impresionată de drama femeii. 

"Eram la muncă și m-a sunat o educatoare de la grădiniță că Iasmine nu respiră. În trei-patru minute am ajuns, erau și poliția și ambulanța. Nu m-au lăsat să intrăm, am mers în urma ambulanței la spital. Inițial ne-au spus că e bine, apoi mi-au zis că a murit. I-am luat trupul în brațe, mi-am luat la revedere și la o săptămână ne-am întors în Repubica Moldova să o înmormântăm. Inițial au ascuns că ar fi vorba despre o crimă. După ce s-au văzut imaginile de pe camerele de luat vederi, femeia a fost arestată. Iasmine stătea într-un colț și ea o ducea ca o sacoșă și o aruncă pe jos și după îi pune o plapumă peste ea și o omoară.", a povestit Dorina Vintea , la "Acces Direct".

Simona Gherghe este și ea o proaspătă mămică, iar crima terifiantă a sensibilizat-o până la lacrimi. Totodată, prezentatoarea tv a reușit să o aline pe biata femeie și să îi dea un sfat.

"Este absolut îngrozitor, îmi doresc din tot sufletul ca justiția din Israel să își facă treaba. Pe fetiță, din păcate, n-o să o mai aducă nimeni înapoi, dar fac un apel și la autoritățile din România să vă sprijne, astfel încât această femeie să își primească pedeapsa pe care o merită.", a spus Simona Gherghe, cu ochii înlăcrimați.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro