Simona Traşcă, operată de URGENŢĂ! Ce a păţit blondina! Detalii EXCLUSIVE

După ce a fost plecată într-o mini-vacanţă de două săptămâni în Paris, Simona Traşcă nu ar mai fi vrut să se întoarcă deloc în România, sau cel puţin să îşi prelungească şederea cu încă două săptămâni, pentru a nu fi nevoită să stea, din nou, departe de iubitul ei. Acum, când a fost forţată să se întoarcă, se pare că Simona trebuie să ajungă, de urgenţă, pe mâinile medicilor.

Întoarcerea Simonei a fost una forţată, de problemele pe care aceasta l-a întâmpinat în  vacanţă. „Sunt foarte supărată că nu pot să îmi schimb biletele de avion, pentru a mai sta încă două săptămâni. Mi-a ieşit ultima măsea de minte şi nu mai avea loc. A ieşit aiurea şi mie îmi este foarte teamă de stomatolog. Abia merg la medicul meu, dar la București! Sunt nevoită să mă întorc de urgenţă în ţară”, a declarat atunci Simona Traşcă.


Cum problemele sunt destul de serioase, blondina trebuie să ajungă de urgenţă la medicul stomatolog, pentru operaţie. Chiar dacă nu este o intervenţie dificilă, teama Simonei amplifică tot ce are legătură cu operaţia sau cabinetul medicului stomatolog, mai ales că trebuie să suporte şi anestezia, acesta fiind un alt lucru care o îngrozeşte pe blondină. „Îmi e frică de nu mai pot. Sper să mă mai liniştesc, dar nu ştiu dacă voi putea. În câteva ore voi fi anesteziată şi operată”, a declarat Simona.


După ce av scăpa de toate problemele, Simona se va întoarce cu siguranţă la iubitul ei, în Paris, pentru a fi din nou alături de el, dar şi pentru a mai uita de suferinţa provocată de medicul stomatolog.

Citeşte şi:

VIDEO / Simona Traşcă, adevărul despre viaţa la Paris cu iubitul! Blonda a vorbit despre diferenţa de vârstă şi viaţa cu socrii

Nimeni nu a mai făcut aşa ceva pentru ea! Simona Traşcă, emoţionată până la lacrimi de gestul BANAL al iubitul ei

Drama a reînceput! Simona Trașcă, forțată să renunțe la iubit și să se întoarcă de urgență în București


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro