VIDEO / Simona Traşcă, adevărul despre viaţa la Paris cu iubitul! Blonda a vorbit despre diferenţa de vârstă şi viaţa cu socrii

captura Antena 1

Simona Traşcă a revenit în ţară şi a vorbit deschis despre viaţa de la Paris cu iubitul, francezul Vassy Borneu. Blonda a spus că socrii ei nu au nicio problemă cu diferenţa de vârstă dintre ea şi fiul lor.


Invitată în platoul emisiunii "Un show păcătos", Simona Traşcă a făcut mărturisiri despre viaţa la Paris, alături de iubit şi socri.

Blonda a spus că la Paris a locuit cu iubitul ei şi cu părinţii acestuia, care s-au purtat foarte frumos cu ea. Aceasta a spus că socrii ei nu sunt deloc deranjaţi de diferenţa de vârstă dintre ea şi copilul lor.

"Ne-am înţeles foarte bine, a fost foarte OK. A fost foarte frumos, am stat la părinţii lui şi ne-am înţeles foarte bine. M-au invitat mereu la cafea, că mi-era ruşine să ies din cameră. Are casa destul de mare. Nu e vorba de bogăţie. El e născut acolo, a făcut şcoala acolo. Mama lui a spus că dacă noi ne iubim şi dacă aşa a lăsat Dumnezeu, asta e. El are 24 de ani şi fi-miu are 18. Eu am 36 de ani. Dacă va fi să fie, o să rămân la Paris, dacă nu, nu. Rămân aici vreo săptămână", a declarat Simona Traşcă la "Un show păcătos", de la Antena 1. 

Simona Traşcă este una dintre cele mai cunoscute blondine din showbiz-ul românesc, iar trecut ei amoros este unul cât se poate de tumultuos, finalul relaţiilor ei fiind marcat de câte un scandal de proporţii.

Citeşte şi:

Nimeni nu a mai făcut aşa ceva pentru ea! Simona Traşcă, emoţionată până la lacrimi de gestul BANAL al iubitul ei

Drama a reînceput! Simona Trașcă, forțată să renunțe la iubit și să se întoarcă de urgență în București

Asta este VIDEO-ul săptămânii! Cei sensibili vor plânge! Simona Trașcă chinuie limba franceză pe străzile Parisului!

S-a văzut la Paris și a și devenit divă! Simona Trașcă, primele declarații după ce s-a instalat în casa socrilor

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro