VIDEO / Smiley, copleşit de emoţii! Artistul a uitat versurile melodiei lui Gabriel Cotabiţă. Cum a scăpat din situaţie

foto: facebook

Smiley a fost copleşit de emoţii la concertul dedicat lui Gabriel Cotabiţă, care a avut loc joi seara, la Sala Palatului. Artistul a spus că a uitat versurile melodiei, dar că este fericit că a putut interpreta măcar refrenul şi că oamenii s-au simţit bine.

Seara de joi a fost una plină de emoţii pentru artiştii din România şi pentru fanii lui Gabriel Cotabiţă. Smiley s-a numărat printre artiştii care au interpretat melodiile lui Cotabiţă. Artistul a mărturisit că emoţiile l-au copleşit atunci când a ajuns pe scenă şi că nu a reuşit să interpreteze decât refrenul melodiei, restul versurilor dispărându-i din minte.

"Băi, am uitat versurile. Poate că nu, poate că da, vom mai uita din versuri. Foarte emoţionant. Oamenii au cântat, au aplaudat. A fost foarte frumos. Eu nu l-am mai văzut după accident şi m-am bucurat să-l văd sănătos. E emoţia reîntâlnirii cu Gabi şi emoţia de a cânta o piesă de-a lui în faţa lui. Am cântat doar refrenul pentru că restul am uitat. Dar oamenii s-au distrat", a declarat Smiley la "Star Matinal", de la Antena Stars.

Citeşte şi:

VIDEO / Momentul mult așteptat de milioane de români. Gabriel Cotabiţă a urcat din nou pe scenă

Niciodată nu l-ai văzut atât de aproape! Cum arată Gabriel Cotabiţă, după ce şi-a revenit din comă

Anca Ţurcaşiu vorbeşte despre "prima iubire şi ultima" cu Gabriel Cotabiţă! Ce mesaj îi transmite artista

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro