Niciodată nu l-ai văzut atât de aproape! Cum arată Gabriel Cotabiţă, după ce şi-a revenit din comă

foto: arhiva

Gabriel Cotabiţă a urcat, joi seara, pe scena Sălii Palatului, unde a făcut senzaţie cu vocea, talentul şi mai ales energia pe care a emanat-o. Colegi şi prieteni s-au înghesuit să-i fie aproape şi să se fotografieze cu acesta.

Gabriel Cotabiţă pare că a renăscut după cele 3 săptămâni de comă. Artistul s-a recuperat, iar joi seara a urcat din nou pe scenă. Prieteni apropiaţi, colegi de scenă sau fani, cu toţii au amuţit de emoţie atunci când Cotabiţă a urcat pe scenă.

Tania Budi a profitat de faptul că a putut ajunge în preajma acestuia şi a imortalizat momentul, pe care l-a împărtăşit cu prietenii virtuali. În imagine, blonda îl sărută tandru pe Cotabiţă pe obraz.

Zâmbetul galeş şi privirea caldă sunt neschimbate la Gabriel Cotabiţă, care a dovedit o pofta de viaţă impresionantă şi o forţă incredibilă.

(foto: facebook)

Gabriel Cotabiţă (59 ani) a ajuns de urgenţă al spital pe 8 mai, după ce a fost găsit inconştient într-o sală de sport din Bucureşti! Artistul a suferit un stop cardio-respirator, în timp ce-şi efectua programul de exerciţii.

Citeşte şi:

VIDEO / Momentul mult așteptat de milioane de români. Gabriel Cotabiţă a urcat din nou pe scenă

Ce face cel mai bun prieten al lui Cotabiţă în timp ce artistul zace pe patul de spital! Cătălin Căţoiu, surprins de paparazzii Spynews.ro

VIDEO / Infirmiera care s-a pozat în secția de Terapie Intensivă cu Gabriel Cotabiță a fost identificată

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro