Anca Ţurcaşiu vorbeşte despre "prima iubire şi ultima" cu Gabriel Cotabiţă! Ce mesaj îi transmite artista

foto: facebook

Gabriel Cotabiţă a uimit o ţară întreagă cu puterea şi cu pofta lui de viaţă. După 3 săptămâni de comă, artistul şi-a revenit spectaculos, iar joi seara a urcat din nou pe scenă. Anca Ţurcaşiu i-a fost alături în calitate de colegă şi prietenă.

Gabriel Cotabiţă a făcut spectacol seara trecută în cadrul turneului dedicat carierei sale. Artistul a fost înconjurat de prieteni, colegi şi admiratori, care l-au primit extrem de emoţionaţi, savurând fiecare melodie interpretată de acesta. Printre aceştia s-a numărat şi Anca Ţurcaşiu, care apoi i-a transmis acestuia un mesaj extrem de emoţionant, în care rememorează momente importante trăite alături de Cotabiţă.

VIDEO / Momentul mult așteptat de milioane de români. Gabriel Cotabiţă a urcat din nou pe scenă

 (foto: facebook)

"Am împărţit cu Gabi o viaţă de turnee, de amintiri, de momente speciale. Azi EL a revenit pe scenă cântând pentru toată iubirea noastră trimisă către el în acest timp. Daţi-mi voie să fac publică prietenia noastră, admiraţia şi fericirea pe care o simt!!! La mulţi ani, Gabi!!!", este mesajul emoţionant pe care Anca Ţurcaşiu i l-a transmis lui Gabriel Cotabiţă prin intermediul unei reţele de socializare, după Gala Chapeau.

Gabriel Cotabiţă (59 ani) a ajuns de urgenţă al spital pe 8 mai, după ce a fost găsit inconştient într-o sală de sport din Bucureşti! Artistul a suferit un stop cardio-respirator, în timp ce-şi efectua programul de exerciţii.

Sursă foto

Citeşte şi

Ce face cel mai bun prieten al lui Cotabiţă în timp ce artistul zace pe patul de spital! Cătălin Căţoiu, surprins de paparazzii Spynews.ro

VIDEO / Infirmiera care s-a pozat în secția de Terapie Intensivă cu Gabriel Cotabiță a fost identificată

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro