VIDEO / Ce a făcut Gabriel Cotabiţă înainte să urce pe scenă! Imaginile din culise pe care numai noi le avem

Aseară a avut loc un mare eveniment la Sala Palatului! Gabriel Cotabiţă a cântat la "Gala Chapeau", iar în filmuleţ veţi vedea ce a făcut înainte de show.


"Gala Chapeau" a adunat mulţi artişti din România, care au venit pentru a cânta şi pentru a-şi arăta respectul faţă de Gabriel Cotabiţă. Aceştia îl admiră pentru forţa de care a dat dovadă, deoarece şi-a revenit foarte repede după ce a ieşit din comă.

VIDEO EMOŢIONANT / E ditamai artistul, dar nu s-a putut abţine! A izbucnit în lacrimi, în culise: "Au băgat zâzanie între mine şi Gabriel Cotabiţă"

Înainte de a urca pe scena galei, Gabriel Cotabiţă a mers în culise şi i-a îmbrăţişat pe artiştii care erau acolo ca să-l încurajeze şi să-i fie alături în acel moment important din viaţa lui.

VIDEO / Comportament dubios al Deliei. Aşa nu ai văzut-o niciodată! A fost de nerecunoscut la Gala lui Gabriel Cotabiţă

"Gala Chapeau!” a fost un regal muzical complet, în aceeaşi măsură plin de surprize şi încărcat de emoţie, Gabriel Cotabiţă fiind alături de prietenii săi din industrie şi de publicul din sala pentru a ascultă “Domnişoară, nu pleca”, “Raiul e pe pământ”, “Convenţional”, “Când zâmbeşti” sau ”Noapte albastră”, precum şi multe alte piese, reinterpretate şi susţinute pe scenă Sălii Palatului de către unele dintre cele mai îndrăgite voci din România:  Adrian Daminescu, Alex Velea, Antonia, Aurelian Temisan, Bodo, Connect-R, Cornel Ilie, Delia, Doru Todorut (Deep Central), Florin Ristei, Horia Moculescu, Jorge, Luminita Anghel, Loredana, Matteo, Marcel Pavel, Smiley, Mita (Bere Gratis), Monica Anghel, Nico, Nicoleta Nuca, Rashid, alaturi de Tudor Turcu, Grupul Acapella condus de George Miron, Cvartetul Passione, VH2, Pinky, Walter Dionisie şi Andrei Tudor Band.

A.B.

Foto: Captură video

Citeşte şi:

VIDEO EXCLUSIV / Cel mai emoţionant moment al serii! Antonia a plâns când l-a auzit pe Gabriel Cotabiţă cântând

Niciodată nu l-ai văzut atât de aproape! Cum arată Gabriel Cotabiţă, după ce şi-a revenit din comă

VIDEO / Gestul pe care l-a făcut Velea, după ce a cântat la Gala lui Cotabiţă! A dat fuga în culise la Antonia şi...


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro