VIDEO EMOŢIONANT / E ditamai artistul, dar nu s-a putut abţine! A izbucnit în lacrimi, în culise: "Au băgat zâzanie între mine şi Gabriel Cotabiţă"

La "Gala Chapeau" au avut loc multe momente emoţionante. Unul dintre ele s-a petrecut în culise când un artist a fost copleşit de emoţii.


VIDEO / Mihai Bendeac s-a dezbrăcat la "Gala Chapeau", dedicată lui Gabriel Cotabiţă, şi a făcut mişto de Delia! A făcut-o grasă pe faţă

Adrian Daminescu este bun prieten cu Gabriel Cotabiţă şi a suferit când artistul a fost în comă. Prezent la gala dedicată lui Cotabiţă, acesta a făcut câteva declaraţii emoţionante, fiind gâtuit de emoţii.

VIDEO / Smiley, copleşit de emoţii! Artistul a uitat versurile melodiei lui Gabriel Cotabiţă. Cum a scăpat din situaţie

"A fost superb! E vorba de emoţie şi de trac. Un artist nu poate să fie artist fără emoţii.(...) Legătura lui cu Divinitatea nu e de ieri de azi. Suntem la vârsta la care mateialul dispare. Suntem dispuşi să lăsăm tot ce e material. Înţelegem suferinţa altora. Am avut necesităţi deşarte toată viaţa asta. Pentru mine o zi ca asta, alături de prietenul meu de-o viaţă, este .. Noi am fost amici foarte buni. Ceea ce i s-a întâmplat lui Gabi ne-a transformat în prieteni", a declarat Adrian Daminescu, la marele eveniment.

"Gala Chapeau!” a fost un regal muzical complet, în aceeaşi măsură plin de surprize şi încărcat de emoţie, Gabriel Cotabiţă fiind alături de prietenii săi din industrie şi de publicul din sala pentru a ascultă “Domnişoară, nu pleca”, “Raiul e pe pământ”, “Convenţional”, “Când zâmbeşti” sau ”Noapte albastră”, precum şi multe alte piese, reinterpretate şi susţinute pe scenă Sălii Palatului de către unele dintre cele mai îndrăgite voci din România:  Adrian Daminescu, Alex Velea, Antonia, Aurelian Temisan, Bodo, Connect-R, Cornel Ilie, Delia, Doru Todorut (Deep Central), Florin Ristei, Horia Moculescu, Jorge, Luminita Anghel, Loredana, Matteo, Marcel Pavel, Smiley, Mita (Bere Gratis), Monica Anghel, Nico, Nicoleta Nuca, Rashid, alaturi de Tudor Turcu, Grupul Acapella condus de George Miron, Cvartetul Passione, VH2, Pinky, Walter Dionisie şi Andrei Tudor Band.

A.B.

Foto: Captură video

Citeşte şi:

VIDEO EXCLUSIV / Cel mai emoţionant moment al serii! Antonia a plâns când l-a auzit pe Gabriel Cotabiţă cântând

Niciodată nu l-ai văzut atât de aproape! Cum arată Gabriel Cotabiţă, după ce şi-a revenit din comă

VIDEO / Gestul pe care l-a făcut Velea, după ce a cântat la Gala lui Cotabiţă! A dat fuga în culise la Antonia şi...


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro