VIDEO EXCLUSIV / Asta da aroganţă! Andrei Versace, cu banii în plic la cumpărături!

+5 click pentru
galerie

VIDEO EXCLUSIV / Asta da aroganţă! Andrei Versace, cu banii în plic la cumpărături! © Facebook

Andrei Versace, unul dintre cei mai renumiţi „băieţi de bani gata” din showbiz-ul Dâmboviţean, nu ratează nicio ocazie să se fălească cu viaţa de huzur pe care o duce şi mai ales cu „caşcavalul” pe care îl deţine. De curând, tânărul a fost surprins într-o ipostază la care cei mai mulţi dintre români nici nu îndrăznesc să viseze.

Recent, Andrei Vresace a fost surprins de reporterii Spynews.ro într-un magazin ce comercializează produse de lux aflat într-un renumit hotel din Capitală. Îmbrăcat lejer şi foarte hotărât, controversatul personaj din showbiz-ul românesc s-a mişcat destul de repede, pe sistemul punct ochit, punct lovit. De cum a intrat în magazin,  Andrei Versace le-a cerut angajaţilor produsele exclusiviste pe care a dorit să le achiziţioneze, iar apoi s-a îndreptat glonţ către casa de marcat. Acolo unde craiul de Dorobanţi a lăsat pe toată lumea mască cu gestul său. Mai exact, în momentul în care a plătit cumpăraturile, Andrei Versace a scos din  buzunare un plic doldora de bani. După ce a numărat, din ochii, suma pe care o datora, tânărul a înmânat teancul de bani angajatei. Mai mult decât atât, după ce angajata magazinului a înnumărat suma pe care a primit-o de la Andrei Versace, i-a atras atenţia acestuia că trebuie să mai scoată din plic o anumită diferenţă de bani.

Andrei Versace a devenit celebru datorită postărilor sale de pe reţelele de socializare în care îşi etalează cele mai scumpe achiziţii şi se laudă cu cele mai noi cuceriri. Versace nu ratează nicio ocazie de a ieşi în evidenţă, fiind motivat şi de faptul că are foarte mulţi admiratori pe site-urile de socializare. Mai mult, expresii ca "pe barosăneală", "corespunzătoare" şi "corectă" au devenit deja virale pe internet.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro