VIDEO EXCLUSIV / Tristan Tate schimbă femeile ca pe şosete! Milionarul a defilat cu o bunăciune în Ploieşti

+4 click pentru
galerie

După Bianca Drăguşanu, „potopul” a venit în viaţa lui Tristan Tate. Dornic de aventuri amoroase, milionarul britanic schimbă femeile ca pe şosete. Mai nou, acesta şi-a găsit o bunăciune în Ploieşti.

Tristan Tate a trecut de la blondă la brunetă şi a dat Capitala pe „Republică”. Cu câteva zile în urmă, tânărul de bani gata şi-a făcut apariţia în oraşul aurului negru, la volanul unui maşini decapotabile, evident, cu volanul pe partea dreaptă.

Lângă Tristan Tate a luat loc o brunetă de toată frumuseţea. Cu ţigara aprinsă, femeia s-a bucurat de o plimbare romantică prin centrul Ploieştiului. Ba mai mult, deşi a avut de îndurat un frig pătrunzător, bunăciunea s-a simţit minunat în compania lui Tristan Tate. Nu o dată, reprezentanta sexului frumos a râs cu gura până la urechi, semn că milionarul avea glumele la el.

De notat este şi faptul că maşina de lux pe care fostul iubit al Biancăi Drăguşanu o conducea avea numere de înmatriculare ce conţineau cuvântul „sexy”. Sexy el, sexy ea, că-i frumoasă viaţa.

Câte o femeie pe săptămână

Apariţia lui Tristan Tate în compania misterioasei brunete vine la şapte zile după ce britanicul a ieşit în oraş alături de o blondină. Atunci, precum un adevărat domn, milionarul a răsfeţat-o pe femeie într-un restaurant de fiţe din Capitală (Imagini, AICI). Cei doi au fost însoţiţi de „Cobra”, fratele lui Tristan Tate, care, la rândul său, a avut alături o femeie.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Gigi, se ştie, să fie paranghelie! „Bizonul” Gnohere şi greii din vestiarul FCSB-ului, surprinşi în timpul unei petrecere de pomină

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / “Ghiţă”, fata asta este fiţă! Cum arată Cleopatra Stratan la 12 ani de la lansarea hitului care a făcut-o celebră

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate și-au spus adio la fel de repede precum a și început relația lor. După multe certuri, împăcări și despărțiri, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. În prezent, Bianca Drăgușanu se află într-o relaţie cu Alex Bodi, unul dintre milionarii alături de care Tristan Tate petrecea de zor în această vară. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest