VIDEO / Interlopul român care a speriat America, aroganţă maximă, din puşcărie / Cum a fost filmat infractorul periculos!

+5 click pentru
galerie

Considerat un apropiat al clanului Caran, interlopul Alex Stoica a făcut o aroganţă de zile mari, chiar într-o puşcărie din SUA, unde a ajuns după ce a fost prins furând din bancomate.

Aflat la mititica, fiindcă este acuzat că fura bani din conturile unor americani, folosind carduri clonate, Alexa Stoica, zis “Bombardieru”, le-a transmis un mesaj inedit duşmanilor din ţară, care abia aşteaptă să îl prindă la cotitură. Stoica a postat pe pagina personală un film realizat în timpul unei videoconferinţe, la vorbitor.

Zâmbitor, interlopul le-a transmis fanilor că nu a fost „lucrat” de duşmanii din gruparea Sportivilor, fiindcă aceştia nu ştiu să scrie sau să introducă un cod PIN, apoi a ţinut să explice că se simte mult mai odihnit, datorită programului din arest. În final, interlopul care a speriat America a anunţat că e "mai bogat cu 20 de milioane" şi că va reveni în forţă pe străzi, pentru a face ce ştie mai bine.

Alex Stoica a devenit cunoscut, peste noapte, după ce, acum câteva luni, a început să intre live pe un site de socializare și să injure, să jignească și să amenințe mai mulți lideri interlopi din țară. Țintele lui preferate au fost frații Mircea și Vali Băluș, ziși Nebunii, considerați drept noii lideri ai grupării Sportivilor din București. Stoica i-a amenințat pe aceștia în mai multe rânduri și i-a atras atenția lui Mircea Nebunu că, deși se consideră lider interlop, nu are voie să intre în mai multe cluburi importante din Capitală. Stoica nu s-a oprit, însă, la gruparea Sportivilor. Acesta i-a amenințat și i-a umilit și pe alți interlopi cu nume, în condițiile în care el se afla pe teritoriul SUA, la mii de kilometri distanță de țară. Numai că, atunci când își făcea în România dușmani pe bandă rulantă, Alex Stoica nu a luat în calcul și faptul că, la un moment dat, soarta îl poate arunca direct în mâinile acestora.

Recent, interlopul a fost arestat de poliția americană pentru fraude electronice, după ce acesta a fost prins cu zece carduri clonate, de pe care se pregătea să scoată banii. Potrivit autorităților SUA, pentru a nu fi recunoscut din imaginile surprinse de camerele de luat vederi ale bancomatelor, Stoica folosea o cagulă. Din câte se pare, afacerea era foarte profitabilă. Într-unul dintre celebrele sale live-uri, bărbatul se lăuda că are “saci cu dolari”.

Ridicat de polițiști, Stoica riscă o pedeapsă cu închisoarea în Statele Unite, pentru furt de identitate, însă, peste Ocean, faptele care nu sunt comise cu violență sunt tratate cu o oarecare indulgență. Ca urmare, acesta are șanse să scape destul de ieftin. Problemele sale vor începe, însă, abia după executarea pedepsei, în cazul în care va fi deportat în România, unde îl așteaptă o mulțime de oameni deosebit de periculoși, pe care acesta i-a atacat în mod gratuit, iar clipurile respective au fost vizualizate de sute mii de oameni.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro