VIDEO / Marcel Toader, decizie importantă înainte să semneze actele de divorţ! Ce i-a spus franc, fără menajamente, primul soţ al Mariei Constantin

+3 click pentru
galerie

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. © Sursa foto: Facebook

Cu o zi înainte să meargă la notar ca să semneze amiabil actele de divorţ, Marcel Toader a mărturisit că nu ştie sigur dacă va merge sau nu personal acolo. Mai mult, afaceristul a făcut o declaraţie publică foarte importantă privind viaţa lui amoroasă. Încă soţul Mariei Constantin, el a primit o destăinuire sinceră din partea primului partener al artistei.

Primul soţ al artistei de muzică populară i-a transmis public lui Marcel Toader că a fost jucat pe degete de cea de-a şasea soţie.

"Nu ştiu ce să zic, cert este că nu am fost foarte atent la vechile relaţii ale domnului Toader, eu o ştiu doar pe ea. Cred că de data asta, aşa cum a spus şi Mara (n.r.: Mara Bănică), domnul Marcel Toader, ca să vorbesc în termeni mai puţin pretenţioşi, şi-a cam luat-o", a declarat primul soţ al Mariei Constantin.

În cadrul emisiunii prezentată de Mirela Vaida, Marcel Toader a spus că nu se mai recăsătoreşte niciodată.

"O voleibalistă – Gigi – (n.r.: pe care a înşelat-o) şi atunci am plecat de acasă, mama lui Max, după care a fost Diana, Ana Maria Ferentz, Gabriela Cristea şi Maria Constantin. (...). Da, mă gândesc până în seara asta, mâine o să văd ce fac. Pot să mă duc sau să nu mă duc să semnez actele. Nu. Declar public că nu mă mai însor.", a  declarat Marcel Toader la "Acces Direct".

Conform surselor noastre, Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul, urmând ca în câteva săptămâni să fie amândoi doi oameni liber. Aceştia au 30 de zile la dispoziţie timp să se gândească dacă vor cu siguranţă să facă acest pas.

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro