VIDEO / Nu a mai rezistat! Ce a făcut Maria Constantin după ce s-a aflat că nu şi-a sunat fiul de ziua lui

+3 click pentru
galerie

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. © Sursa foto: Facebook

După ce aseară, în cadrul emisiunii "XNS", primul soţ a confirmat că Maria Constantin nu şi-a sunat băiatul de ziua sa de naştere, azi, bărbatul a făcut o declaraţie-surpriză. Artista de muzică populară a făcut un gest despre care mulţi consideră că trebuia realizat chiar pe 6 septembrie când băiatul ei a împlinit opt ani.

Fostul soţ al Mariei Constantin a mărturisit după ce a intrat prin telefon la "Acces Direct" că vedeta a sunat pe fix acasă la el şi a vorbit cu băiatul lor. Desigur, asta după ce actuala soţie a răspuns la telefon şi l-a chemat pe cel mic să vorbească cu mama sa.

"Astăzi, Maria a sunat pe telefonul fix şi iubita mea l-a dat pe Codruţ la telefon. A zis că a încercat să-l sune, dar nu a reuşit. (...). De când a plecat la Bucureşti, ea nu a venit la nicio serbare de-ale copilului.", a  declarat primul soţ al Mariei Constantin la "Acces Direct".

Cum comentezi gestul de azi al artistei de muzică populară?

Conform surselor noastre, Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul, urmând ca în câteva săptămâni să fie amândoi doi oameni liber. Aceştia au 30 de zile la dispoziţie timp să se gândească dacă vor cu siguranţă să facă acest pas.

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro