VIDEO / Marcel Toader, scrisoare acidă pentru soţia lui: "Celebritatea nu e pentru oricine! Maria, te rog să nu îţi pierzi sufletul"

+4 click pentru
galerie

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. © Sursa foto: arhivă

Au mai rămas câteva ore până când oficial, Maria Constantin va deveni fosta soţie a lui Marcel Toader. În cadrul unui interviu, afaceristul a spus că pe lângă lucrurile pe care i le-a pus în bagaje, el îi va trimite şi o scrisoare. Foaia cu gânduri sincere, dar şi acide ar fi vrut să i-o dea de ziua ei, dar nu s-a mai întâmplat asta.

În vârstă de 54 de ani, fostul rugbist a citit în cadrul emisiunii "Acces Direct" care e ultima lecţie de viaţă pentru Maria Constantin, transmisă printr-o scrisoare.

"I-o trimit şi pe asta, o pun deasupra bagajului.«Maria, poate că ţi se va părea ciudată această mică scrisoare, dar ţin să ţi-o adresez. Viaţa m-a învăţat că singurele momente cu adevărat frumoase se petrec în familie. Familia este aceea care îţi va fi alături atunci când îţi va fi greu. Ţi-am mai spus că celebritatea nu e pentru oricine. Pentru asta trebuie să fii educat, să respecţi valori şi să nu uiţi de unde ai plecat. Acum că ai ales alt drum spre alte locuri, spre alte încăperi, te mai rog încă o dată ceva, aşa cum am făcut-o de atâtea ori: Maria, te rog să nu îţi pierzi sufletul.»", a spus Marcel Toader la "Acces Direct".

Conform surselor noastre, Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul, urmând ca în câteva săptămâni să fie amândoi doi oameni liber. Aceştia au 30 de zile la dispoziţie timp să se gândească dacă vor cu siguranţă să facă acest pas.

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro