VIDEO / Ultimatum pentru Maria Constantin înainte de divorţ! Marcel Toader: "Mă eliberez de patru ani pierduţi din viaţa mea"

+3 click pentru
galerie

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015.

Nu mai există cale de împăcare! Cu sufletul spart în mii de bucăţi, după ce i-a făcut bagajele soției, Marcel Toader îşi ia inima-n dinţi şi spune lucrurilor pe nume. Omul de afaceri susţine că ar fi existat un complot împotriva lui.

A mai rămas doar o zi până la pronunţarea divorţului dintre Marcel Toader şi Maria Constantin. Fostul rugbist i-a făcut bagajele artistei şi i-a dat un ultimatum. Cântăreaţa de muzică populară are două zile la dispoziţie să-şi ia lucrurile pe care le-a lăsat în casa celui de-al doilea soţ înainte să se mute în garsonieră.

"Mă eliberez de patru ani pierduţi din viaţa mea. Nici pe departe, nici pe departe (n.r. Dacă îi simte lipsa). (…). Nu lipsa banilor ne-a făcut să ne despărţim, ci felul în care alege ea să-şi trăiască viaţa. (...). Are două zile la dispoziţie să vină să-şi ia lucrurile. De pe 15 septembrie, are două zile să vină să şi le ia, dacă nu, le duc la ghenă, să le ia cine vrea.", a declarat Marcel Toader la "Acces Direct".

Conform surselor noastre, Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul, urmând ca în câteva săptămâni să fie amândoi doi oameni liber. Aceştia au 30 de zile la dispoziţie timp să se gândească dacă vor cu siguranţă să facă acest pas.

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro