VIDEO / Mărturisirea care aruncă în aer divorţul anului: "L-am văzut la sală de mână cu Andreea Marin!"

+5 click pentru
galerie

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. © Sursa foto: Facebook

După  mai multe cercetări, Mara Bănică a primit informaţia potrivit căreia Marcel Toader ar fi fost văzut la o sală în timp ce se ţinea de mână cu Andreea Marin. Pus în faţa mărturisirii, cel de-al doilea soţ al Mariei Constantin a reacţionat.

Marcel Toader a negat că ar fi fost la o sală împreună cu Andreea Marin şi că s-ar fi ţinut de mână. De asemenea, afaceristul nu a recunoscut că ar avea cont pe reţeaua de socializare Tinder, aşa cum s-a spus în cadrul emisiunii "XNS".

"«La sală nu plătea angajaţii. L-am văzut la sala de mână cu Andreea Marin!»", a spus Mara Bănică la "XNS" după ce a primit o informaţie.

"Nu am nicio legătură cu Tinder. Am doar două conturi de Facebook, una oficială, alta personală. Altă minciună!", a spus Marcel Toader la "Xtra Night Show".

Conform surselor noastre, Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul, urmând ca în câteva săptămâni să fie amândoi doi oameni liber. Aceştia au 30 de zile la dispoziţie timp să se gândească dacă vor cu siguranţă să facă acest pas.

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro