VIDEO / Sexy Avocata vrea să domine toţi bărbaţii! "Să stea acasă toată ziua şi să mă aştepte cu masaj". Cele mai ascunse fantezii ale blondinei

Sursă foto: Facebook

Sexy avocata care a înnebunit Facebook-ul cu reţetele sale de reuşită a intrat marţi seară în direct la "Răi da' buni". Aceasta a vorbit despre ce tip de bărbat vrea, iar viziunea acesteia e cu adevărat diferită!

Aparent, avocata sexy consideră că cel mai bine e ca ambele părţi într-o relaţie să aducă bani. Cu toate astea, ea declară că îşi doreşte pentru viitor altceva. "Mi-aş dori să am un bărbat care să stea acasă mereu, să mă aştepte cu chef de mine, cu cina, cu masaj (...) Dacă e un mărţişor foarte scump, e dovadă de dragoste", a mărturisit tânăra.

Vezi ce înseamnă pentru ea "dovadă de dragoste" aici!

A.C.

Citeşte şi:

Avocata sexy, în platou la "Răi da' buni"! Cine e, cu ce se ocupă şi mai ales cât câştigă la o înfăţişare? Vă anunţăm, suma depăşeşte TREI salarii medii!

VIDEO / Piţipoanca de la Drept nu e nimic. Blonda asta "tunată" îţi spune cum să reuşeşti în avocatură:"Îţi trebuie bani să ieşi în cluburi selecte ca să îţi faci relaţii"

Cum îi spunea Nicu Ceauşescu Paulei Iacob? A fost felul lui de a-i mulțumi pentru ceea ce a făcut după ce-l părăsise toată lumea


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro