VIDEO / Tatăl lui Alex Plângu de la "X Factor", despre coşmarul trăit de fiul lui: "Cineva l-a prins de mâna arsă şi-l implora să-l scoată dintre cadavre"

captura Antena Stars

Tatăl lui Alex Plângu, concurentul care s-a înscris în competiţia "X Factor", a dezvăluit cum au arătat noaptea de vineri spre sâmbătă pentru fiul lui.

De la extaz la agonie! Tatăl lui Alex Plângu de la "X Factor" a povestit că fiul lui era extrem de fericit pentru că avea să participe la concertul celor de la Goodbay to Gravity. Acesta a povestit că pe la ora 10 şi jumătate a primit un telefon de la băiatul său, care l-a chemat la locul incidentului spunându-i că arde.

"A plecat cu un chef de distracţie. Abia aştepta să-i cunoască. Nopi stăteam la televizor şi pe la un 11 jumate ne-a sunat şi ne-a spus: "Vino că ard". El dăduse telefonul prietenei. Ea nu are absolut nimic. El a împinso afară şi el s-a întors după Tedy, dar nu a putut intra. Mi-a spus că cineva i-a prins piciorul stâng şi îi spunea "Ajută-mă". El avea mâna stângă arsă şi cel care îi cerea ajutor avea şi el mâna arsă, dar îl ruga să-l ajute, îl implora să-l scoată dintre cadavre. Pe el l-au dus la cel mai apropiat spital. Apoi am luat-o din spital în spital", a declarat tatăl lui Alex Plângu la "Răi da buni", de la Antena Stars.

Clubul Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye to Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula „The day we die".  Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur, iar 31 de persoane au murit și peste 140 sunt internate în stare gravă sau critică.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro