VIDEO / Toată ţara o ştie ca "Barbie de România" sau Sabrina Fabian, dar numele ei este altul. Cine este tatăl ei

Sursă foto: captură Antena Stars

Sabrina Fabian are rădăcini despre care nu mulţi ştiau. Aceasta a povestit în emisiunea "Star Matinal" de unde se trage tatăl său şi despre faptul că ar fi trebuit să aibă alt nume de familie.

Povestea familiei lui "Barbie de România" pare să fie demnă de cărţile beletristice. Aceasta a mărturisit că numele de familie pe care ar fi trebuit să-l poarte ar fi "Harper", dar destinul strămoşilor săi a avut o altă întorsătură.


"Tatăl meu trăieşte cu mine în România. Cu notele e puţin mai exigent. Este om de afaceri. El a fost practic în domeniul IT în America. Străstrăbunicii mei erau austrieci, aveau sânge albastru din câte ştiu. Au migrat în State şi apoi, copilul a rămas aici, dar pe vremea aia se pleca cu vaporul. El a rămas aici şi a fost adoptat de familia Fabian. Copilul n-a mai plecat. Unchiul şi tatăl meu de asemenea au migrat toţi în state şi au fugit. Tatăl meu a migrat pe vremea lui Ceauşescu când nu puteai să pleci din ţară", a declarat Sabrina Fabian.

Vezi întreaga poveste pe www.antenastars.ro

A.C.

Citeşte şi:
VIDEO / Barbie de România a vrut trofeul "X Factor", dar s-a făcut de râs pe scenă. Ce spune acum, despre câştigătorul Andrei Răduţă

Astăzi e ziua de naştere a lui Barbie de România! Ce ţinută a purtat blonda la petrecere şi cum arată tortul

S-a săturat să fie celebră! Decizie radicală luată de Barbie de România


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro