Ce a făcut Bodi din iubire supremă pentru Bianca Drăgușanu! Imagini senzaționale cu bărbatul, înainte de a afirma că blondina este dragostea vieții lui / VIDEO PAPARAZZI

+4 click pentru
galerie

Alex Bodi, iar uimești o țară-ntreagă! Milionarul s-a întors în Capitală, din iubire pentru Bianca Drăgușanu, după numeroase episoade pline de scandal, care au ținut primele pagini ale ziarelor. Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Alex Bodi, înainte de a afirma pe rețelele de socializare că Bianca Drăgușanu este dragostea vieții sale. Ce-a făcut? Ei bine, numai lucruri neașteptate!

Aseară, Alex Bodi a ajuns la aeroportul Otopeni, în partea privată, unde a fost așteptat de un prieten, dar și de paparazzi Spynews.ro! Ne amintim că, zilele trecute, Alex Bodi i-a spus Biancăi Drăgușanu că se întoarce în București la „primul semn de împăcare” al acesteia. Înțelegem, așadar, că... primul pas a fost făcut.

Bodi s-a reîntâlnit cu prietenul său, au schimbat câteva vorbe și a făcut în așa fel încât să-l țină minte toți angajații cu care a interacționat! 

Angajații din aeroport l-au ajutat pe Bodi să-și pună bagajele în autoturism, iar el nu a rămas indiferent. L-a răsplătit cu câțiva bănuți! Păi când ești fericit, parcă-ți și vine să arunci cu bani în stânga și-n dreapta, nu?

Apoi, Alex Bodi a plecat cu bolidul de lux spre o benzinărie, de data aceasta fără mască pe față. Ajuns acolo, un angajat a alimentat mașina cu combustibil, iar el a intrat și... a ieșit cu zâmbetul pe buze! Nu putem să nu observăm că părea extrem de nerăbdător. Poate pentru că urma să se întâlnească cu Bianca Drăgușanu? Momentan, rămâne un semn de întrebare! 

Și dacă tot a început cu „cadourile” pentru oamenii care îl ajută, Bodi a continuat la fel. Și angajatul de la benzinărie s-a ales cu ceva, după ce i-a alimentat autoturismul lui Bodi. 

Următoarea oprire, la supermarket. Desigur, tot sub privirile paparazzilor noștri! De acolo, Bodi n-a plecat cu mâna goală, ci cu câteva cumpărături și... un bax de hârtie igienică. Milionarul se pregătea, cu siguranță, de izolare la domiciliu. 

După ce a rezolvat și această problemă, Bodi s-a urcat în autoturism și a pornit spre casă. Îl aștepta oare Bianca Drăgușanu acolo? Sunt pregătiți să o ia de la capăt și să petreacă împreună timp, în izolare, în contextul epidemiei de coronavirus?

La toate aceste întrebări, vom avea, cu siguranță, răspunsul! La un moment dat! Rămâneți pe Spynews.ro pentru a aflat toate detaliile din viața Biancăi și a lui Bodi și nu numai! 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro