Cum decurge o zi normală din viața lui Bebe Cotimanis și femeia care i-a înlocuit soția! Imagini EXCLUSIVE

+15 click pentru
galerie

Bebe Cotimanis pare să aibă o viață cât se poate de liniștită în compania femeii care i-a luat loc, în inima lui, soției sale. Și, zilele trecute, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe actorul care pare să fi uitat de soția lui în compania femeii cu care loocuiește acum, bucurându-se de liniștea treburilor casnice.

Mai exact, zilele trecute, după plimbarea romantică pe care a avut-o alături de Iulia Dumitru, femeia care i-a luat locul soției în brațele lui Bebe Cotimanis, cei doi amorezi au simțit nevoia de a se ocupa de chestiuni casnice.
Așa că, de dimineață, cei doi au decis să meargă într-una dintre piețele din Pitești, orașul în care locuiesc împreună, și, fără să stea prea mult pe gânduri, s-au apucat de aprovizionare. 
Primul magazin, o măcelărie, loc din care, după îndelungi parlamentări, au plecat cu o halcă de carne suficientă pentru a face o friptură pe cinste. Apoi, au mers la un aprozar, loc din care, pe lângă câteva fructe care, cu siguranță, nu sunt sezoniere, au cumpărat câteva roșii cherry și vinete, semn că Bebe Cotimanis avea un chef de-a dreptul nebun să gătească niște delicatese.


Apoi, cu plasele pline, cei doi amorezi s-au îndreptat spre mașină, așezându-le cu grijă în portbagaj și s-au îndreptat spre o altă piață a Piteștiului. Doar că, acolo, pare-se, aveau o întâlnire, cu un alt cuplu. Iar discuția dintre cei patru a fost una extrem de prietenoasă, semn că relația dintre Bebe Cotimanis și iulia Dumitru, amanta lui, este cunoscută și acceptată. Și, cum întâlnirea s-a prelungit mai mult decât s-ar fi așteptat, Bebe Cotimanis a luat o decizie care i-a surprins pe cei din jur. Mai exact, i-a invitat pe amicii lui și ai Iuliei Dumitru la masă, părând să promită că va face oficiile de bucătar. Așa că, după de a insistat suficient de mult pentru a nu mai putea fi refuzat, cei patru s-au îndreptat fiecare spre mașina cuplului și au mers împreună până în casa închiriată din Pitești în care locuiește Bebe Cotimanis și iubita lui, Iulia Dumitru, loc în care au petrecut câteva ore bune, suficiente pentru ca friptura să se facă impecabil, iar prânzul să fie urmat de o siestă binemeritată...

Bebe Cotimanis nu mai locuiește cu soția
Bebe Cotimanis a fost surprins, zilele trecute, alături de Iulia Dumitru, o colegă de-ale sale de la Teatrul din Pitești la care joacă, în timp ce, fără niciun fel de reținere, dădea semne că între ei au loc adeseori spisoade încărcate de romantism. Iar când a fost surprins de paparazzii Spynews.ro, Bebe Cotimanis, după o plimbare lungă care a avut, ca traseu, Piteștiul, Mănăstirea Curtea de Argeș și barajul Vidraru, actorul a sărutat-o cu foc pe actrița de lângă el, semn că relația este una cât se poate de serioasă. De altfel, spun sursele noastre din preajma teatrului în care lucrează cei doi, relația lor este suficient de închegată pentru ca, acum, cei doi să locuiască împreună.

Bebe Cotimanis s-a căsătorit în 2014
În anul 2014, Bebe Cotimanis și Florina Mărcuța au decis să se căsătorească în mare secret, după o relație de 14 ani care se soldase cu un băiat care, acum, are 16 ani. ”Am cunoscut un călugăr extraordinar care ne-a spus cât de importantă e taina cununiei şi el ne-a îndemnat să facem pasul. Noi suntem foarte apropiaţi, acum vom fi şi mai apropiaţi. Eu nu am avut niciodată o relaţie atât de lungă cu o femeie", spunea actorul la acea vreme, el făcând dezvăluirile după ce a avut o nuntă la care au fost prezenți doar 27 de oameni.
Aceasta era cea de-a doua căsătorie a actorului, din prima, terminată acum 20 de ani, având o fată.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptam și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro