Invitați de seamă la nunta toamnei. Giovani Becali și Teia Sponte, alături lui Gigi Becali în cea mai frumoasă zi. Fiica cea mare se mărită

Invitați de seamă la nunta toamnei. Giovani Becali și Teia Sponte, alături lui Gigi Becali în cea mai frumoasă zi. Fiica cea mare se mărită © captura foto

Gigi Becali are parte astăzi de cea mai frumoasă zi. Fiica cea mare a latifundiarului din Pipera se căsătorește, iar oamenii aproapiaț au sosit la eveniment. Giovani Becali și Teia Sponte, nu aveau cum să lipsească. 

Invitați doar unul și unul la cununia fiicei lui Gigi Becali. Oameni de seamă în care Gigi Becali își pune încrederea au sosit la fericitul eveniment pentru a-i fi alături Teodorei, fiica cea mare a acestuia.

Giovani Becali, vărul lui Gigi Becali, nu avea cum să lipsească de la un așa eveniment important, cununia nepoatei sale. Bărbatul a sosit în fața hotelului vizibil grăbit, dar bineînteles, îmbrăcat la 4 ace. S-a uitat la ceas să verifice dacă a întrârziat sau nu, iar imediat a intrat în locația în care va avea loc cununia fiicei vărului său.  

Teia Sponte, omul în care Becali are toată încrederea, dar și prietenul său, și-a făcut apariția la fericitul eveniment alături de familia sa. Aceasta îi înțelege cel mai bine emoțiile prietenului său, Gigi Becali, deoarece în urmă cu doar câteva săptămâni a fost și el socru, după ce fiul său s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii cu mult fast. 

Teodora şi Luminiţa Becali, în centrul atenţiei

Teodora Becali şi-a dorit ca ziua cea mare să fie una de neuitat, iar acest lucru nu era posibil şi fără o ţinută de marcă. Teodora Becali a optat să poarte la cununia civilă o rochie albă, lungă, crăpată pe picior şi cu mâneci bufante, în timp ce părul l-a ţinut pe spate şi l-a ondulat. Teodora Becali a purtat o rochie simplă, dar de mare efect, fiind în centrul atenţiei.

La fel de frumoasă şi elegantă a fost şi mama sa. Luminiţa Becali, femeia care îi este alături lui Gigi Becali de ani buni, a sosit la eveniment însoţită de soţul său, de soacră şi de fiica cea mică. Luminiţa Becali a purtat o rochie lungă, în culori tomnatice, iar părul l-a ţinut buclat pe spate. Ţinuta aleasă i-a scos în evidenţă silueta acesteia, iar nuntaşii nu au putut să-şi îndrepte privirile de la ea.

Emoţii de nedescris pentru Gigi Becali

Gigi Becali a organizat cununia civilă a fiicei sale exact aşa cum aceasta şi-a dorit. Teodora este cea mai mare dintre fetele lui, iar latifundiarul din Pipera i-a respectat acesteia toate dorinţele. Gigi Becali are o relaţie superbă cu fetele sale, astfel că a ţinut ca această zi să fie una de neuitat pentru toată familia. Chiar dacă este extrem de fericit, Gigi Becali este şi foarte emoţionat pentru că de astăzi fiica sa nu îi va mai purta numele. Tedora se căsătoreşete cu alesul inimii ei, Mihai Theodor Mincu, şi se pune la casa ei.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro