Și-a schimbat complet prioritățile! Alina Puşcaş, surprinsă în ipostaze incredibile de paparazzii Spynews.ro!

Viaţa Alinei Puşcaş s-a schimbat radical de când a devenit mămică, iar priorităţile vedetei la fel. Dacă până acum era mereu surprinsă în compania prietenelor ei prin diverse magazine de haine de fițe din Capitală, ei bine, de această dată frumoasa prezentatoare TV a reuşit să îi surprindă până şi pe paparazzii.


Alina Puşcaş a fost surprinsă zilele trecute în timp ce se afla la cumpărături, într-un celebru magazin de mobilă din nordul Capitalei, în căutarea accesoriilor ideale pentru casă. După ce şi-a lăsat o prietenă în drum, Alina s-a îndreptat direct către magazinul de mobilă, unde s-a întâlnit cu o femeie.

Odată ajunse în magazinul cu pricina, Alina şi femeia respectivă au dat câteva ture pe la rafturile cu obiecte de bucătărie, iar apoi s-au îndreptat direct către raionul cu parchet, unde au zăbovit ceva timp, semn că nu erau sigure de ceea ce voiau să cumpere. Vedeta s-a consultat în permanenţă, cel mai probabil cu logodnicul ei, pentru că a stat tot timpul cu telefonul în mână.


Văzând că nu ajung la o concluzie, Alina Puşcaş şi femeia care o însoţea au apelat la ajutorul angajaţilor magazinului, pentru informaţiile de care aveau nevoie, pentru a nu cumpăra ceva ce nu le-ar fi fost de folos. Cu dilema rezolvată, dar fără să cumpere ceva, Alina Puşcaş a părăsit magazinul, împreună cu femeia care a însoţit-o la cumpărături.

Citeşte şi:

Alina Puşcaş, filmată de iubit în timp ce năştea: "Nu sunt căsătorită şi nici cerută"

Alina Puşcaş, o mămică răsfăţată! Iubitul vedetei o "cocoloşeşte" de fiecare dată când are ocazia

VIDEO / Alina Puşcaş, despre experienţa de mămică: "La început, a fost un străin pentru mine"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro