VIDEO / Chef Florin Dumitrescu, gest impresionant! Ce a făcut celebrul bucătar pentru salvatorii victimelor incendiului din Colectiv

Chef Florin Dumitrescu nu a rămas impasibil la drama petrecută vineri seara în clubul Colectiv, din capitală. Celebrul bucătar a făcut un gest impresionant pentru poliţiştii şi medicii de pe ambulanţă care se află şi acum la locul incidentului şi au grijă să nu se întâmple şi alte tragedii.

Chef Florin Dumitrescu s-a gândit şi la cei care s-au implicat în salvarea victimelor din incendiul care a avut loc în clubul Colectiv, din Capitală, şi care sunt la locul incidentului şi la această oră. Celebrul bucătar a mers şi a oferit apă, sendvişuri şi supe poliţiştilor şi medicilor de pe ambulanţele care se află la această oră în faţa clubului Colectiv şi care se asigură că nu vor mai fi şi alte victime. De aici, chef Florin Dumitrescu a plecat la spitalele unde se află internate victime ale incendiului din Colectiv, pentru a le oferi hrană şi apă şi cadrelor medicale de acolo.

Luni seara, două persoane au leşinat când au văzut marea de lumânări aprinse în memoria victimelor. Unul dintre aceştia şi-a pierdut 5 prieteni în incendiul petrecut vineri.

Clubul Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye to Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula „The day we die".  Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur, iar 31 de persoane au murit și peste 140 sunt internate în stare gravă sau critică.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro