VIDEO PAPARAZZI / A văzut moartea cu ochii, iar acum gândul îi stă numai la bani! Unde s-a dus Anamaria Ferentz după ce a fost la biserică

+4 click pentru
galerie

Trecută printr-un accident rutier terifiant, în Statele Unite ale Americii, Anamaria Ferentz (44 de ani) încearcă cu disperare să-şi găsească liniştea. Vedeta s-a „refugiat” în cele sfinte, însă nu poate ignora latura finaciară. 

Zilele trecute, paparazzii Spynews.ro au întâlnit-o pe  Anamaria Ferentz în Bucureşti, chiar în timp ce se pregătea să intre în curtea Mănăstirii Radu Vodă. Îmbrăcată cu o geacă neagră şi cu capul acoperit cu o căciulă albă, aceasta nu a ezitat să-i ofere o mică sumă de bani unui călugăr care solicita ajutorul credincioşilor pentru mănăstirea pe care o slujea.

După ce a făcut milostenie, solista a cumpărat lumânări, apoi a mers să se roage în linişte. Apoi, după ce a plecat de la biserică, Anamaria Ferentz a făcut un lucru total neaşteptat.

Vedeta s-a îndreptat grăbită spre un amanet, acolo unde a zăbovit câteva minute. Nu, nu vă închipuiţi că Anamaria  Ferentz are probleme financiare. Acolo, pentru că firma respectivă oferea servicii de transfer de bani, solista a făcut o tranzacţie.

Povestea unui accident teribil

La începutul lunii decembrie a anului trecut, Anamaria Ferentz a fost victima unui accident şocant, în Statele Unite ale Americii, chiar în timp ce se afla în drum spre serviciu. Un bărbat în vârstă de 80 de ani a intrat cu maşina sa în autoturismul artistei. Din fericire, totul s-a încheiat cu bine.

"A fost chiar înainte să vin. Mergeam la birou şi un bărbat de 80 de ani a intrat în mine. Noroc că el avea o maşină mică şi a intrat în roata mea din spate. Am auzit o bubuitură, am văzut alb înaintea ochilor, am crezut că a căzut ceva din cer. A sărit un martor şi mi-a spus să stau liniştită. Am fost în şoc două-trei zile'', a declarat Anamaria Ferenz, la “Star Matinal de Weekend'' de la Antena Stars, prezentată de Nasrin şi de Andrei Ştefănescu. 

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Alex Bodi e cel mai tare barosan! Soţul Biancăi Drăguşanu a făcut instrucţie cu angajaţii unui magazin exclusivist

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Lidia Buble e “Super Woman”! Dovada că vedeta se descurcă singură chiar şi în cele mai grele situaţii

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro