VIDEO PAPARAZZI / Alexandra Becali a coborât printre muritori. Fiica lui Gigi Becali, "undercover" prin Bucureşti

+4 click pentru
galerie

Chiar dacă trăieşte o viaţă diferită de cea a tinerelor de vârsta sa, având tot ce şi-ar putea dori, Alexandra Becali a demonstrat că poate renunţa oricând la fiţe şi că poate fi un om obişnuit. Papaparazzii Spynews.ro au surprins-o pe fiica "Războinicului Luminii" într-o ipostază inedită, chiar în public!

În vreme ce majoritatea tinerelor de vârsta sa îşi cosumă aproape tot timpul prin cluburi sau prin magazinele de brand, fiica lui Gigi Becali a arătat că se poate lipsi de luxul şi opulenţa cu care este obişnuită. Frumoasa machedoancă a ales să-şi petreacă ziua într-un parc, alături de o prietenă.

După ce a găsit un loc de parcare, Alexandra Becali a ieşit din bolidul gri, de lux, îmbrăcată într-o ţinută lejeră, compusă dintr-o pereche de jeanşi albaştri şi o bluză gri. Cea care a scos-o însă în evidenţă a fost o blană dungată pe care a adăugat-o imediat vestimentaţiei sale, conformându-se astfel cu vremea rece de afară. 

Fiica lui Gigi Becali s-a îndreptat spre parc, însoţită de o prietenă, însă nu înainte de a-şi pune la punct fiecare detaliu. Alexandra şi-a completat ţinuta cu o geantă roşie, de brand, pe care a purtat-o pe mână pe toată durata plimbării. Nici prietena sa nu s-a diferenţiat prea mult, fiind îmbrăcată în nişte haine comode. Amebele au ales să poarte câte o pereche de încălţări sport, semn că erau pregătite pentru o plimbare lungă.

Chiar dacă vântul nu a lipsit, răvăşindu-i şuviţele de păr blonde într-o parte şi-ntr-alta, Alexandra Becali nu s-a arătat deloc deranjată de acest lucru şi şi-a continuat plimbare, având permanent o sticlă de apă în mână pentru a se hidrata de-a lungul plimbării.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro