VIDEO PAPARAZZI / Anamaria Prodan a comis-o! Sexy-impresara şi-a pus viaţa în pericol, în buricul Bucureştilor!

+4 click pentru
galerie

Marcată de tragediile de care a avut parte anul acesta, moartea socrului şi decesul mamei, Anamaria Prodan a comis-o! Cea mai puternică femeie din fotbalul românesc şi-a pus viaţa în pericol sub privirile paparazzilor Spynews.ro.

În urmă cu câteva zile, sexy-impresara a profitat de vremea frumoasă de afară şi a ieşit în oraş, alături de câţiva prieteni. Anamaria Prodan şi gaşca de amici au decis să se relaxeze în buricul Bucureştilor, pe terasa unui restaurant de fiţe.

Toate bune şi frumoase până în momentul în care Prodanca şi-a aprins o ţigară. Fără să fie interesată că acest viciu o poate costa scump, soţia lui Laurenţiu Reghecampf a tras cu poftă. Nu o dată, ci de mai multe ori.

Pentru ca tacâmul să fie complet, unul dintre amicii sexy-impresarei a susţinut-o pe aceasta. Bărbatul şi-a aprins şi el ţigară. Cei doi fumători s-au simţit perfect pe teresa restaurantlui. Ei au acaparat discuţia de la masă.

Îşi plânge mama

Dispariţia Ionelei Prodan a lăsat răni adânci în sufletul Anamariei. Recent, pe un site de socializare, celebra impresară a transmis un mesaj cutremurător, care descrie foarte bine viaţa îndrăgitei sale mame.

"Să nu uitaţi: suntem trecători prin suflet, prin timp, prin vise, prin sentimente, prin oameni, prin greutăţi, prin bucurii, prin succes, prin singurătate, prin viaţă", au fost cuvintele postate de Anamaria Prodan.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Cratiţa nu e pentru ea! Dovada că gătitul nu a fost „arma” cu care Narcisa l-a cucerit pe Nicolae Guţă

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / E gata de o seară romantică! Indiciile care o dau pe gol pe celebra mondenă, Mirela Zeţa 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro