VIDEO PAPARAZZI / Are bani, are de toate şi e pasăre de noapte! Iată ce face Teodora, fiica lui Gigi Becali, când crede că nu o vede nimeni

+4 click pentru
galerie

Gigi Becali le oferă fiicelor sale un trai de huzur! Maşini de lux, haine de firmă şi bani - foarte mulţi – sunt la ordinea zilei în vieţile celor trei prinţese: Teodora, Alexandra şi Cristina. Totuşi, din când în când, odraslele latifundiarului din Pipera simt nevoia de a se rupe de răsfăţul în care sunt ţinute.

Aşa s-a întâmplat recent cu Teodora Becali. După lăsarea întunericului, cea mai mare dintre cele trei fete ale „Războinuclui Luminii” a păsăit reşedinţa familiei şi, în mare secret, s-a urcat la volanul autoturismului său şi s-a făcut nevăzută.

Îmbrăcată sexy – fustă scurtă şi maiou mulat – fiica patronului de la FCSB a lăsat impresia că merge să chefuiască în vreun club din Bucureşti. Surpriză! Teodora Becali s-a oprit în parcarea unui supermarket şi s-a dus să facă shopping.

Sub privirile paparazzilor Spynews.ro, Teodora Becali a petrecut în magazin aproximativ 40 de minute, timp în care a achiziţionat mai multe produse. La final, ea a plecat din supermarket cu o pungă plină. Fată cuminte, după repriza de cumpărături, aceasta s-a întors acasă.

Logodită cu un bogătaş

Teodora Becali trăieşte de câţiva ani o frumoasă poveste de dragoste cu un tânăr bogat. Mihai face parte dintr-o familie de machedoni, la fel ca şi fiica lui Gigi Becali. Cei doi s-au cunoscut în Pipera, acolo unde locuiesc. Patronul clubului FCSB şi-a dat consimţământul pentru ca Teodora şi Mihai să îşi unească destinele.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Clipe grele pentru fiica mijlocie a lui Gigi Becali! Cea mai dragă fiinţă din viaţa Alexandrei a ajuns pe mâinile medicilor

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / I-au murit soţia, părinţii şi copiii, dar nu a rămas singur! Iată cu cine îşi alină durerea Florin Călinescu

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro