VIDEO PAPARAZZI / Bombă în lumea mondenă! Cezar Ouatu s-a despărţit de Andreea Vilău şi s-a combinat cu fosta iubită a unui fotbalist celebru

+6 click pentru
galerie

Încurcate sunt căile dragostei! Când toată lumea aştepta să facă pasul cel mare alături de Andreea Vilău, femeia pe care o ceruse în căsătorie, Cezar Ouatu a întors-o ca la Ploieşti, oraşul său natal. Artistul s-a despărţit de logodnica sa şi s-a combinat cu fosta iubită a unui fotbalist celebru. Spynews.ro, cel mai tare site monden din România, prezintă, în exclusivitate, imagini cu cel mai nou cuplu din showbiz-ul autohton.

În loc să se însoare, aşa cum a promis, Cezar Ouatu şi-a schimbat partenera de viaţă. Celebrul cântăreţ a lăsat-o baltă pe Andreea Vilău şi a cucerit-o pe Simona Iacob, cea care, pentru o scurtă perioadă de timp, s-a iubit cu un mare fotbalist, fost practicant de arte marţiale şi fost coechipier cu Cristiano Ronaldo.  

Dornic să impresioneze de la început, Cezar Ouatu i-a oferit, recent, o seară de neuitat Simonei Iacob. Artistul a dus-o pe noua sa cucerire într-o cafenea de fiţe dintr-un mall din Bucureşti. Pentru aproximativ o oră, sub privirile paparazzilor noştri, cei doi „porumbei” au servit ceai şi au stat la poveşti. Fericiţi, aceştia au fost numai zâmbete. 

De la cafenea, Cezar Ouatu şi Simona Iacob au mers la cinematograf. Înainte de a intra în sală, cei doi amorezi şi-au cumpărat floricele şi câte ceva de băut. După film, cântăreţul şi partenera sa au ieşit din centrul comercial ţinându-se de mână, semn că nu au de gând să-şi ascundă relaţia. 

Apoi, Simona Iacob a fost protagonista unui gest senzaţional. Posesoare de permis auto şi proprietara unui bolid cu mulţi cai putere, aceasta l-a dus pe Cezar Ouatu acasă. 

Cine e Simona Iacob

Simona Iacob, noua iubită a lui Cezar Ouatu, este o cunoscută creatoare de modă. Anul trecut, aceasta a fost protagonista unui despărţiri bombă. Căsătorită în mai 2018, cu un om de afaceri, aceasta a divorţat o lună mai târziu. 

Prin oraş se vorbeşte că Simona Iacob este o adevărată „devoratoare” de bărbaţi cu bani. În urmă cu câţiva ani, creatoarea de modă l-a sedus pe un grec putred de bogat. Ba mai mult, gurile rele susţin că aceasta a avut o relaţie şi cu Mario Iorgulescu, însă niciunul dintre ei nu a confirmat presupusa idilă. 

Citeşte şi: VIDEO PAPAARAZZI / Ciprian Marica şi Ilie Năstase investesc în cea mai tare afacere! Imagini exclusive cu „bijuteria” pe care cei doi o ridică în Bucureşti

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / A rămas şomer, dar nu o duce deloc rău! Pe unde îşi face veacul Florin Bratu, antrenorul care a rezistat doar patru meciuri la Turnu Măgurele

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro