VIDEO PAPARAZZI / De neimaginat! Deşi este bogat, Fuego preferă să mănânce cel mai ieftin preparat

+4 click pentru
galerie

Fuego nu face parte din categoria vedetelor care sunt ahtiate după preparate alese şi, evident, scumpe. Îndrăgitul cântăreţ este un fan al celui mai ieftin mezel. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie!

În timp ce majoritatea numelor grele din showbiz mănâncă numai în restaurante de lux, Paul Surugiu preferă să se hrănească la domiciliu, iar uneori rămâne fără provizii. Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, atunci când Fuego şi-a făcut apariţia într-un hypermarket din Capitală.

„Înarmat” cu un cărucior, celebrul cântăreţ a achiziţionat rapid câteva fructe şi legumele. Apoi, Fuego a mers şi şi-a cumpărat parizer, semn că atunci când vine vorba să consume carne, acest produs este preferatul său. În timp ce o angajată a hypermarket-ului respectiv îi tăia câteva felii din mezelul ales, artistul nu a reuşit să-şi stăpânească pofta de piersici. Fără să stea pe gânduri, acesta a mânact un fruct. Apoi, după ce şi-a potolit pofta şi după ce a primit mult doritul parizer, cântăreţul şi-a continuat sesiunea de cumpărături.

A slăbit 20 de kilograme

Paul Surugiu pare o altă persoană! Artistul a reușit să slăbească peste 20 de kilograme și a adoptat o altă atitudine, care este cu siguranță pe placul admiratorilor. Fuego și-a schimbat frizura și stilul vestimentar.

Ba mai mult, acesta a început să le dea sfaturi fanilor săi. „Nu mă consider un exemplu neapărat, dar am rezolvat mereu problemele vieții mele cu tact, am fost diplomat, am tăcut, am râs la timp și-am avut bun simț. Am luptat, când a fost cazul, decent, cu argumente și eleganță. Și asta m-a adus cumva, unde sunt azi, cu marea bucurie de a fi român, de a cânta pentru ai mei și a încerca, pe cât se poate, să-i fac mai buni și mai lipsiți de trista înverșunare pe care-o descopăr din ce în ce mai pronunțată. Nu stă în puterea mea să schimb oamenii, dar înverșunarea n-are niciodată un final fericit! Fiți buni, onești și sigur veți avea câștig de cauză, într-o lume în care n-avem timp de înverșunări, ci doar de momente potrivite pentru a va abona la noul meu canal de Youtube si a descoperi acolo momente minunate”, a scirs, pe Facebook, Fuego.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Are cel mai năzdrăvan „cocoşel”! Un milionar celebru a dat frâu liber sentimentelor, iar organul său genital nu a mai avut astâmpăr

Citeşte şi: VIDEO EXCLUSIV / Alex Chipciu se pregăteşte să devină tată pentru a patra oară! Primele imagini cu soţia fotbalistului însărcinată

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest