VIDEO PAPARAZZI / Dovada că dragostea nu trece odată cu timpul! Iată cum îşi răsfaţă soţia chef Florin Dumitrescu

+4 click pentru
galerie

Dur cu concurenţii din cadrul show-ului „Chefi la cuţite”, Florin Dumitrescu este un bărbat cât se poate de romantic în viaţa personală. Celebrul chef îşi răsfaţă soţia, ori de câte ori timpul îi permite.

Cristina şi Florin Dumitrescu şi-au unit destinele în urmă cu patru ani, însă sentimentele dintre ei nu au trecut odată cu timpul. Părinţi a două fetiţe minunate, cei doi se iubesc ca în prima zi, iar cunoscutul bucătar îi face toate poftele nevestei sale.

Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, atunci când Florin Dumitrescu a i-a oferit Cristinei un prânz romantic pe terasa unui restaurant de lux din Capitală.

Sub privirle paparazzilor Spynews.ro, aceştia au profitat din plin de timpul liper petrecut împreună. Chef-ul şi soţia sa au mâncat pe sătărate şi au stat de vorbă. Bărbat model, Florin Dumitrescu şi-a ascultat nevasta cu atenţie, fără să o întrerupă.

Fără să exagerăm, putem să spunem că nevasta lui chef Florin Dumitrescu este una dintre cele mai norocoase femei din România. Aceasta are un soţ celebru şi bogat, demn de toată lauda.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Orice bărbat ar vrea să aibă o astfel de soţie! Cum reuşeşte să surprindă Oana Mizil la 42 de ani

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Toate femeile vor înnebuni când vor vedea aceste imagini! Liber după divorţ, Florin Răducioiu a făcut senzaţie în Capitală!

Chef Florin Dumitrescu şi soţia sa s-au căsătorit în iunie 2014. Primul copil al cuplului, Ava Elisabeta, a venit pe lume în iunie 2013. În aprilie 2015 s-a născut şi cea de-a doua fetiţă a lor, Mia.

Cu mult înainte de a deveni un bucătar celebru, Florin Dumitrescu a fost un sportiv de succes. În copilărie, el a făcut polo, iar rezultatele pe care le-a obţinut au fost remarcabile. Chef-ul a fost campion municipal şi naţional la polo.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro