VIDEO PAPARAZZI / Nu mai încape nicio îndoială! Nicoleta Nucă se pregăteşte pentru cel mai important eveniment

+4 click pentru
galerie

Nicoleta Nucă este, fără îndoială, o femeie cât se poate de norocoasă! Pe plan profesional, vedeta are o carieră de invidiat, iar pe cel sentimental, aceasta trăieşte o frumoasă şi intensă poveste de iubire alături de Alex, un cunoscut producător muzical. Pentru ca totul să fie complet, mai nou, cântăreaţa se pregăteşte pentru cel mai important eveniment al sfârşitului de an.

Dacă vreo persoană se întreabă cum arată un om fercit, paparazzii Spynews.ro îi pot oferi răspunsul. Recent, aceştia au surprins-o pe Nicoleta Nucă într-un mall din Capitală. Însoţită de iubitul ei, artista a mers într-un magazin specializat în comercializarea decoraţiunilor pentru Crăciun.

Cu zâmbetul pe buze, Nicoleta Nucă şi partenerul ei au studiat cu atenţie produsele aflate pe rafturi. Ba mai mult, la un moment dat, aceştia i-au cerut unei angajate informaţii suplimentare. E semn clar! Nicole Nucă şi iubitul ei se pregătesc intens pentru a sărbători Naşterea Domnului, cel mai important eveniment al anului.

Mulţumiţi de ceea ce au văzut, Nicoleta Nucă şi Alex au părăsit magazinul respectiv fericiţi. Cei doi au fost atât de încântaţi de timpul petrecut printre decoraţiunile de Crăciun încât, după ce au părăsit shop-ul respectiv, au luat-o într-o direcţie greşită. După câţiva paşi, artista a realizat acest lucru. Astfel, cei doi amorezi au făcut cale-ntoarsă.

Visează să plece din România

Chiar dacă este cât se poate de fericită în acest moment, Nicoleta Nucă nu exclude posibilitatea de a se întoarce în Italia, acolo unde a locuit înainte de a se muta în România.

“Italiana este limba mea de suflet, după limba română. Mi-ar placea.... m-a bătut gândul să mă mut. Dacă aș avea siguranță, mi-aș lua bagajul și am plecat”, a declarat, recent, vedeta.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Ioniţă de la Clejani a renunţat la Merţan-ul de 80.000 de euro! Acum conduce o maşină mai ieftină decât un telefon mobil

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Când Petrişor Ruge lipseşte, doar alcoolul o linişteşte! Sandra Izbaşa - singură, tristă şi cu paharul în mână

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest