VIDEO PAPARAZZI / S-a întors roata în viaţa lui Codin Maticiuc! Le-a răsfăţat pe femei, iar acum ele îi fac toate poftele

+4 click pentru
galerie

Nenumărate femei au fost răsfăţate în fel şi chip de Codin Maticiuc, iar acum s-a întors roata! „Devoratorul de suflete” a ajuns să fie cel căruia i se fac toate poftele.

Cu câteva zile în urmă, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Codin Maticiuc pe o terasă de fiţe din Capitală. Îmbrăcat lejer, tricou şi pantaloni scurţi, celebrul „crai de Dorobanţi” se afla în compania unei femei.

La prima vedere, gurile rele ar fi putut jura că bărbatul prin patul căruia au trecut mai multe domniţe celebre încerca să facă o nouă „victimă”. Surpriză! Nici vorbă de aşa ceva!

Cu trabucul într-o mână, aşa cum îi stă bine unui om pentru care banii sunt maculatură, Codin Maticiuc a discutat de zor cu femeia respectivă. Totul a durat mai bine de o oră, timp în care cei doi au lăsat impresia că între ei există doar o relaţie profesională, iar cel mai probabil subiectul conversaţiei lor a fost un proiect comun.

La final, Codin Maticiuc a fost tratat precum un prinţ, motiv perfect pentru cârcotaşi să facă speculaţii. Femeia respectivă s-a oferit să-l ducă pe acesta acasă. Astfel, celebrul bărbat s-a urcat pe locul din dreapta şoferului şi s-a relaxat până la destinaţie.

La final, Codin Maticiuc şi-a luat la revedere de la reprezentanta sexului frumos şi a coborât din autoturismul acesteia fără să facă vreun gest care să-l incrimineze în vreun fel.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / A pus ochii pe ea şi nu se lasă până nu o are! Lino Golden râvneşte la „comoara” unui prieten

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini uluitoare cu Cătălin Crişan! Celebrul cântăreţ a ajuns de nerecunoscut, din cauza problemelor cu greutatea

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro