VIDEO PAPARAZZI / Secretul tinereții, descoperit de un excentric milionar! Cum a fost surprins Edy de România, în plină zi

+4 click pentru
galerie

Să vezi și să nu crezi! Edy de România surprinde din nou. Excentricul milionar le-a arătat bucureștenilor, sub privirile paparazzilor Spynews.ro, care e secretul tinereții. Trebuie să recunoaștem că Edy de România o duce bine de tot și cu fiecare ocazie afișează asta! 

Paparazzii Spynews.ro l-au găsit pe Edy de România în Capitală, lângă un super motor. Îmbrăcat cu o cămașă în stil army, o pereche de blugi și niște adidași roșii, milionarul și-a pus casca și s-a urcat pe „bijuterie”. Apoi, trecând ușor de mașinile ce erau pe străzi, a uimit tot Bucureștiul cu „bijuteria” din dotare. 

Dar nu e nimic anormal pentru Edy de România, căci milionarul reușește de fiecare dată să întoarcă privirile cu autoturismele sau motoarele pe care le are. 

Și dacă l-ai vedea așa pe stradă, nu i-ai da vârsta pe care o are! Unii ar zice că atitudinea e cheia. El clar are atitudinea potrivită. 

Cum a ajuns să i se spună „Edy de România”

Eduard Ursescu a devenit celebru nu numai pentru că este fiul fostului șef al restaurantului-cramă „Moldova”, un personaj influent înainte de 1989, ci și pentru petrecerile date pe Coasta de Azur. Acolo și-a primit porecla de „Edy de România”. Străinii au fost șocați de lejeritatea cu care cheltuia sute de mii de euro pe distracție. 

S-a cumințit de dragul soției!

De la petrecărețul de top la „Edy de România” cel cuminte. Cum? Explicaţia ne-a dat-o chiar el, în urmă cu ceva timp. „Soţia mea este persoana care de doi ani îmi stă alături, cu demnitate și cu răbdare. M-am tranformat, datorită Simonei”, a declarat, în exclusivitate pentru Spynews.ro, „Edy de România”. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro