În drum spre “Casa Fotbalului”, Ionuț Lupescu s-a oprit la curtea “Regelui”! “Kaiserul” l-a băgat în ședință pe Gică Hagi și i-a transmis un mesaj clar

Ionuţ Lupescu (49 de ani) a decis să cadideze pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal „ca urmare a discuţiilor, a telefoanelor şi a mesajelor primite”. Convins să intre în luptă cu Răzvan Burleanu, actualul şef de la „Casa Fotbalului”, „Kaieserul” a trecut la acţiune.

În drumul său spre cea mai înaltă funcţie din fotbalul românesc, „Neamţul” a făcut popas la curtea „Regelui”. Mai exact, conform unor surse bine informate, Ionuţ Lupescu a luat legătura cu Gică Hagi, fostul său căpitan din vremurile de glorie ale „Generaţia de Aur”. Fostul simbol al clubului Dinamo i-a cerut machedonului să nu părăsească România, chiar dacă fotbalul nostru nu traversează o perioadă fastă.

„Gică, a venit vremea ca lucrurile să se schimbe în bine în fotbalul nostru. Ai făcut o treabă excelentă cu Viitorul, iar noi toţi avem nevoie de tine şi de acum încolo. Îţi spun direct: nu pleca din ţară! Hagi înseamnă România şi România înseamnă Hagi, din punct de vedere fotbalistic”, i-ar fi spus Ionuţ Lupescu celui poreclit „Regele”.

În schimb, Gică Hagi i-a promis fostului său coechipier de la echipa naţională că se va gândi serios la această solicitare. Pentru a rămâne în ţară, omul cu banii de la Viitorul Constanţa i-a pus o condiţie „Kaiserului”: „Federaţia trebuie să aibă o strategie clară prin care fotbalul nostru să crească! Vreau să contăm atât la nivel de naţională, cât şi cu echipele de club”.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Ioan Andone nu suflă în faţa iubitei fiului său! Tânăra care i-a furat minţile lui Mihnea a pus stăpânire pe comoara antrenorului!

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Ce schimbare! Adrian Cristea, de la “Don Juan”, la familist covins! Iată cum îşi răsfaţă fiica

În tot acest timp, Răzvan Burleanu, contracandidatul numărul unu al lui Ionuţ Lupescu la şefia federaţiei, a organizat, weekend-ul trecut, o „pomană” electorală la Cheile Grădiştei. Împreună cu oamnii săi şi cu mai mulţi şefi de AJF-uri, moldoveanul a încins o miuţă la munte. Din păcate pentru el, preşedintele FRF a călcat strâmb. În timpul jocului, Burleanu a suferit o entorsă, după ce a alunecat pe minge. Aflat la pământ, actualul şef de la „Casa Fotbalului” a fost ajutat de subalterni să se ridice. „Mai greu cu mingea“, au comentat, amuzaţi, cei prezenţi.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro