Durere fără margini în lumea tenisului! Un tânăr sportiv a murit, după ce s-a prăbuşit pe teren

+2 click pentru
galerie

Durere fără margini în lumea tenisului! Un tânăr sportiv a murit, după ce s-a prăbuşit pe teren © Pixabay

Durere fără margini în lumea sportului. Unul dintre cei mai strălucitori tenismeni ai generaţiei sale a încetat din viaţă la vârsta de 15 ani. Vestea a venit ca un trăsnet pentru fani. 

Kent Yamazaki, pentru că despre acesta este vorba, era unul dintre cei mai apreciaţi tenismeni, el fiind considerat o adevărată valoare a acestui sport. Adolescentul avea un potenţial imens şi promitea multe în lumea tenisului.

Din păcate, însă, Kent Yamazaki a murit la o vârstă fragedă, chiar pe terenul de tenis, locul pe care îl iubea cel mai mult. Originar din Australia, Kent Yamazaki se afla în Nepal, acolo unde urma să joace în cadrul unui turneu organizat de Federaţia Internaţională de Tenis. În timp ce se afla pe teren, lui Kent Yamazaki i s-a făcut rău şi a căzut din picioare.

În momentul căzăturii, însă, s-a lovit foarte grav la cap. Medicii au intervenit de urgenţă, iar Kent Yamazaki a fost transportat la spital. Din păcate, însă, pentru adolescentul de 15 ani nu s-a mai putut face nimic. Momentan nu se ştie cauza reală a morţii sale.

„Kent era cunoscut pentru zâmbetul său molipsitor și dragostea autentică pentru tenis. A fost un adevărat gentleman și în afara terenului, iar pasiunea sa incredibilă, cât și munca depusă l-au ridicat în clasament. Era respectat de comunitatea largă a tenisului”, au spus reprezentanții Tennis West, potrivit presei din străinătate.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro