Actualitate / 17 Iul
ISIS pare de neoprit şi dă lovitură după lovitură Franţei. Gruparea teroristă a făcut public un nou filmuleţ în care-şi revendică incidentul de la Turnul Eiffel, din 14 iulie, când acesta a fost învăluit de un nor gros de fum, după ce o maşină cu artificii a luat foc.
Actualitate / 27 Dec
Mama lui Bilal Hadfi, unul dintre autorii sinucigași ai atentatelor comise la Paris pe 13 noiembrie și soldate cu 130 de morți, a mărturisit că își reproșează faptul că nu a observat la timp semnele radicalizării fiului ei, care s-a aruncat în aer în apropierea arenei Stade de France, potrivit agerpres.ro.
Actualitate / 03 Dec
Doi suspecți implicați în attacurile din Paris au fost arestați astăzi de către poliția belgiană.
Sport / 30 Noi
Mai mulţi sportivi cunoscuţi, printre care David Beckham şi Rafael Nadal, şi-au arătat solidaritatea faţă de victimele atentatelor teroriste de la Paris.
Actualitate / 24 Noi
La 11 zile după atacul care a ucis 130 de persoane în capitala Franței, locuitorii Parisului au parte de noi surprize neplăcute.
Actualitate / 22 Noi
Membrii trupei Eagles of Death Metal sunt cei care concertau în sala Le Bataclan din Paris pe 13 noiembrie, când a avut loc atacul terorist în care au murit 89 de persoane. Aceştia au decis să vorbească pentru prima dată despre trauma prin care au trecut alături de spectatori, într-un interviu acordat revistei Vice.
Actualitate / 20 Noi
Femeia kamikaze care s-a aruncat în aer în timpul asaltului de miercuri al trupelor speciale asupra cartierul Saint Denis din nordul Parisului, Hasna Ait Boulahcen, în vârstă de 26 de ani, se pare că nu era tocmai tiparul normal de terorist.
Actualitate / 20 Noi
Membrii ISIS nu se lasă aşa uşor. După ce americanii s-au răzbunat pentru atentatele din Paris, aceştia le transmit un mesaj scris în gloanţe.
Actualitate / 20 Noi
O înregistrare video care conţine ultimele momente din viaţă ale femeii kamikaze care s-a detonat au fost făcute publice.
Actualitate / 20 Noi
Gruparea teroristă nu se mai opreşte din ameninţări de când cu atentatele de la Paris.
Actualitate / 20 Noi
Femeia kamikaze care s-a aruncat în aer în timpul asaltului de miercuri al trupelor speciale asupra cartierul Saint Denis din nordul Parisului, Hasna Ait Boulahcen, în vârstă de 26 de ani, se pare că nu era tocmai tiparul normal de terorist.
Actualitate / 19 Noi
Noi informaţii despre cine era femeia kamikaze din Paris au apărut. După ce s-a aflat ruda cui era, acum ştim cum se comporta în timpul liber.
Actualitate / 19 Noi
Abdelhamid Abaaoud, "creierul" operaţiunii de teroare de vineri seară din Paris, a fost oficial ucis.
Actualitate / 19 Noi
După ce a şocat întreaga lume cu gestul făcut de ieri, au apărut poze cu Hasna Aitboulahcen fără voal! Cine este, de fapt, femeia care s-a aruncat în aer la Paris?
Actualitate / 19 Noi
Mai multe imagini suprinse de camerele video ale unui bar din Paris atacat de terorişti pe 13 noiembrie arată cum au reuşit câţiva clienţi să se salveze din faţa gloanţelor.
Actualitate / 19 Noi
O intervenţie a forţelor speciale franceze Raid a avut loc, miercuri dimineaţă, la Saint-Denis, o localitate situată la periferia Parisului, unde s-au putut auzi numeroase focuri de armă şi detonări.
Actualitate / 19 Noi
Gruparea Stat Islamic a anunţat executarea a doi ostatici în timp ce regiunea Raqa era ţinta unor raiduri ruseşti şi franceze care au avut ca victime 33 de luptători în 72 de ore.
Actualitate / 19 Noi
Un profesor de la o şcoală evreiască din Marsilia a fost înjunghiat, miercuri, de mai multe persoane, într-un atac antisemit. Mai mult, o femeie care purta văl islamic a fost atacată în acelaşi oraş, potrivit mediafax.ro.
Actualitate / 19 Noi
O nouă înregistrare a grupării teroriste Stat Islamic a fost difuzată în urmă cu puţin timp. Aceasta conţine imagini e propagandă, în care sărbătoreşte atentatele de vineri seara de la Paris şi prezintă imagini dintr-o metropolă mare a lumii.
Actualitate / 18 Noi
Explozii şi focuri de arme s-au auzit astăzi în Paris, poliţiştii căutând suspecţii atentatului de vineri. Două persoane au murit și mai mulţi polițiști au fost răniţi.
Actualitate / 18 Noi
Poliţia franceză şi forţele speciale nu au avut o surpriză atunci când au intrat în apartamentul de pe Saint-Denis.
Actualitate / 18 Noi
Explozii şi focuri de arme s-au auzit astăzi în Paris, poliţiştii căutând suspecţii atentatului de vineri. Oamenii legii au percheziționat un apartament dintr-o suburbie din Saint Denis, potrivit bbc.com.
Actualitate / 18 Noi
Informaţii de ultimă oră legate de presupusul atentat din timpul meciului Germania - Olanda au fost date publicităţii.
Actualitate / 18 Noi
Teroarea continuă! După vărsarea de sânge din Paris, în nord estul Nigeriei, într-o piaţă din oraşul Yola, a avut loc un atac-kamikaze care a luat viaţa a peste 32 de persoane!
Actualitate / 18 Noi
După atentatele teroriste care au avut loc la Paris, provocând moartea a 129 de oameni şi rănirea a altor 350, un bărbat musulman a încercat să-i convingă pe francezi că religia islamică nu înseamnă terorism.
1
2
3
Antena 1
Mădălina Manole a ajuns, în urmă cu 10 ani, în mijlocul unui scandal cu tentă amoroasă, numele ei fiind pomenit...
Oana Roman şi-a sărbătorit fetiţa cu mare fast! Petrecerea inspirată din filmul Frozen a avut-o în centrul atenţiei pe Isabela care...
Divahair.ro
BZI.ro
Romaniatv.net
După o perioadă de liniște din punct de vedere medical, Gabriel Cotabiță se confruntă din nou cu probleme de sănătate. Artistul a ajuns pe...
"România este în continuare într-o perioadă de schimbare și va trebui să se adapteze. Această schimbare de ciclu...
Teatrul de Revistă, condus de Alexandru Arșinel, este în doliu după moartea Mihaelei Stroe Capățâneanu, directorul adjunct al...
GSP.RO
Kim Kardashian a fost în centrul unui scandal imens în urmă cu câțiva ani când o filmare intimă alături de rapperul...
Realitatea.net
Jack s-a hotărât să meargă la schi, împreună cu tovarăşul său de-o viaţă, Bob. Au făcut bagajul pe fugă, l-au aruncat pe...
Un desert special, extrem de aromat. Măr cald, învelit în zahăr şi caramel - o combinaţie perfectă! Citește mai departe......
"Când am ajuns acasă, în seara aceea, i-am luat mâna, în timp ce luam cina, şi i-am şoptit: 'Vreau să-ţi spun...