Adevărul despre moartea lui Radu Palada! Familia nu a mai suportat! „Radu a fost călcat în picioare”

Şi-a pierdut viaţa în „Clubul Morţii”, iar informaţiile contradictorii despre el nu au întârziat să apară. Radu Palada este unul dintre tinerii care se aflau în noaptea fatidică de 30 noiembrie în clubul Colectiv şi care nu a mai reuşit să iasă la lumină.


Ieri, Radu Palada a fost condus de familie şi prieteni pe ultimul drum. Unul care a fost parcurs prea devreme, tânărul fiind răpit dintre noi mult, mult prea devreme. Și, de parcă durerea pe care au trăit-o conducând-l pe ultimul drum nu ar fi fost destul, apropiații lui Radu au avut șocul de a vedea cum memoria bunul lor prieten a fost pătată.


S-au vehiculat tot felul de informaţii despre Radu Palada, iar familia nu a mai suportat această nedreptate şi a spus tot adevărul. „Radu nu era din Prahova. Nu că asta ar fi o ruşine, dar el este născut şi Bucureşti, iar ziua de naştere şi-a petrecut-o cu noi, prietenii, cu câteva zile înainte de noaptea aceea fatidică. Radu a mers acolo pentru că era prieten foarte bun cu basistul de la Goodbye to Gravity, motiv pentru care avea şi masă la sectorul VIP, chiar lângă scenă. Trebuia să fie acolo şi iubita lui, însă a rămas acasă pentru că avea ceva de muncă”, a declarat, profund îndurerat, Marian, un apropiat al lui Radu Palada.


Scena morţii lui Radu Palada a fost îndelung discutată, iar apropiaţii tânărului au trecut prin nenumărate momente de contradicţie. „Radu nu a murit la spital. Din păcate, nu a mai apucat să fie scos afară în viaţa. Trupul lui Radu a fost găsit la 1-2 metri distanţă de uşa clubului, în interior. Pe el au călcat alţi oameni pentru a se salva. Trupul lui, căzut din cauza arsurilor, a fost călcat în picioare de cei care încercau să supravieţuiască. Din păcate nu a apucat să fie scos fară, resuscitat şi dus la spital, aşa cum s-a spus”, a mai spus, printre lacrimi, Marian.


Ultimul bilanţ al incendiului de vineri seară din Club Colectiv arată 32 de persoane decedate şi sute de persoane internate la acest moment la spitalele din Capitală. Vineri seară, clubul Colectiv găzduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album - "Mantras of war". Printre cele 32 de persoane decedate se află şi doi dintre membrii trupei, şi anume chitaristul Vlad Ţelea şi chitaristul Mihai Alexandru, în timp ce solistul Andrei Găluț este în stare critică.

Citeşte şi:

Aceasta este LISTA OFICIALĂ cu persoanele rănite în incendiul din Clubul Colectiv! Citeşte şi dă mai departe!

Conspirațiile din spatele incendiului de la „Colectiv”. Ideile care au devenit virale

VIDEO / Imagini emoţionante de la locul tragediei! Preoţii îngenunchează pentru victimele din „Clubul Morţii”

Prima declarație a unuia dintre patronii din Colectiv! ”Stau cu capul plecat în fața judecății”,

Ultimele aplauze pentru Vlad Ţelea! Chitaristul trupei "Goodbye to Gravity" este condus pe ultimul drum

Scrisoarea unei mame, după tragedia din Colectiv: "Imbecililor, sunt o mamă de satanistă. Nu faceți fețe-fețe, tâmpiților!"

Declaraţii dureroase făcute de mama Alexandrei Matache, tânăra care a murit în Iadul Colectiv: "A fost călcată în picioare şi arsă de vie acolo. Eu nu mai pot..."

Imaginea durerii fără margini! Părinţii adolescentului de 15 ani îşi iau rămas bun de la îngerul lor

Teoria şocantă care circulă pe internet, după tragedia din Colectiv: "Doar eu văd forma lui Iisus răstignit pe cruce?"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro