Declaraţii dureroase făcute de mama Alexandrei Matache, tânăra care a murit în Iadul Colectiv: "A fost călcată în picioare şi arsă de vie acolo. Eu nu mai pot..."

Mama Alexandrei a făcut declaraţii despre durerea imensă pe care o trăieşte. Aceasta a vărsat lacrimi şi a povestit de ce credea că fetiţa ei a fost o minune.

Alexandra Matache era o tânără de 26 de ani care s-a stins în tragedia întâmplată vineri seară. Mama Alexandrei a declarat, la o emisiune TV, îndurerată ce simte despre ce i s-a întâmplat fiicei ei vineri seară în Club Colectiv. Aceasta lucra acolo de câteva săptămâni, iar mama sa a fost înştiinţată de ce se întâmpla abia când bunicul său a sunat-o.Tulburător! Ultimele cuvinte ale lui Valentin Fieraru, barmanul din Club Colectiv. I-a spus asta iubitei, după care telefonul s-a închis


"Îi plăceau oamenii şi-i plăcea viaţa. A trăit în 26 de ani cât trăiesc unii poate în 80 de ani. Singurul copilaş a fost, a fost crescută ca o floare, a avut tot ce şi-a dorit, mai puţin că nu a putut să meargă mai departe. N-au fost arsurile doar la suprafaţă. Arsurile interioare au cauzat moartea. A fost călcată în picioare şi arsă de vie acolo. Nici nu vreau să mă gândesc ce suferinţă. Era un copil gingaş şi delicat. Alexandra lucra acolo la bar de trei sau patru săptămâni. Nu lucra decât pe evenimente. În seara aia eu am vorbit cu ea în jur de ora 6 şi mi-a spus că are ceva cu rock, cu tematică, cu artificii. La ora 10 şi jumătate am vorbit cu prietenul ei Mihai. Bunicul ei ne-a sunat şi ne-a întrebat unde lucrează Alexandra. Am deschis televizorul şi când am auzit, m-am îmbrăcat şi am ajuns acolo. Ce am văzut nu se poate povesti. Am înnebunit, nu o găseam. Am refuzat să cred că este printre morţi şi am căutat-o la 4 spitale înnebuniţi toată noaptea până la ora 2 când o prietenă de-a ei ne-a spus că e la spital la Bagdasar"
, a povestit mama Alexandrei.

FOTO / De ce a ars atât de usor clubul Colectiv? Iată explicația chiar din fotografiile de la renovarea ce a avut loc în anul 2013

Cu o soră în străinătate, mama Alexandrei Matache se gândeşte să fugă de locul care îi aminteşte şi îi adânceşte durerea pierderii fiicei pe care o iubea atât de tare.

"Sufletul meu este de trei zile gol. Nu mai simt nimic. Suntem ca nişte roboţi. Eu am anumite planuri. Aş vrea ca de acum încolo, Alexandra să trăiască prin mine. Am probabil o problemă interioară. Vreau să mergem, nu vreau să se mai repete nenorocirea care s-a întâmplat la Colectiv. Nu am crezut. A lucrat trei ani de zile la un club în Centrul Vechi şi trăiam cu frica să nu cumva să fie vreun cutremur. Noi am stat zi şi noapte lângă ea şi ne-am rugat. Am vrut să fim alături de ea cu sufletul, să ne simtă că îi suntem alături. Din păcate nu s-a mai putut face nimic. Copilul meu mi-a murit. 1.50 şi 40 şi ceva de kg, călcat în picioare şi o suferinţă groaznică. În noaptea aceea, duminică seara la ora 5:30 Alexandra a murit, iar seara noi am stat şi ne-am gândit. Eu nu mai pot locui în casa aceea. A trebuit să intru să îi iau hăinuţele, şi nu suporta să umblu prin hăinuţele ei. Zicea <<Mami, nu mai umbla prin hainele mele>>. Nu ştiu ce voi face dar am avut tentativa asta să las totul şi să plec", a mărturisit femeia.

Adolescentul de 15 ani mort în incendiul din Colectiv şi a dat ultima suflare in bratele mamei sale. Ultimele cuvinte sunt cutremurătoare: "Mamă, te iubesc, dar..."

Cum s-a întâmplat totul?

Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die". Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur.

VIDEO / GREU DE PRIVIT! Imaginile groazei din interiorul clubului incendiat

Diverse teorii au apărut despre incident, neajungându-se deocamdată la o concluzie a cauzelor pe care incendiul le-a avut.

Teoria şocantă care circulă pe internet, după tragedia din Colectiv: "Doar eu văd forma lui Iisus răstignit pe cruce?"

TEORIA ŞOCANTĂ care a ÎMPÂNZIT INTERNETUL! Incendiul de la Club Colectiv nu a fost un accident

DOVEZILE că incendiul de la Colectiv nu a fost un accident! Premoniţii, semne şi alte lucruri stranii legate de tragedia din "Clubul Morţii"


Surse judiciare susţin faptul că dosarul deschis de Parchetul Tribunalului Bucureşti ar putea fi preluat de procurorii de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

VEZI AICI TOATE ŞTIRILE DESPRE INCENDIUL DE LA CLUB COLECTIV

Sursă foto: Facebook

A.C.

Citeşte şi:

Informaţii de ultimă oră despre starea răniţilor de Spitalul Universitar! În ce stare se află tinerii arşi la Clubul Colectiv

Oana Roman, anunţ disperat: "Vă rog..."

ULTIMĂ ORĂ! Durerea, de nesuportat! Scene tulburătoare la înmormântarea femeii de serviciu. Tatăl ei a leşinat

De ce nu au venit preoţii timp de 4 zile la locul tragediei de la Clubul Colectiv? Răspunsul lor este halucinant

Imaginea durerii fără margini! Părinţii adolescentului de 15 ani îşi iau rămas bun de la îngerul lor

SLUJBĂ în memoria îngerilor de la Colectiv! A fost nevoie de 4 zile ca preoţii să ajungă la locul tragediei


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro