Imaginea durerii fără margini! Părinţii adolescentului de 15 ani îşi iau rămas bun de la îngerul lor

Numărul celor care şi-au pierdut viaţa în tragedia din clubul Colectiv creşte de la o zi la alta, iar astăzi au început înmormântările celor care şi-au pierdut viaţa în timpul incendiului care a mistuit „Clubul Morţii”.

Andrei Ştefan Hamed este tânărul de 15 ani care şi-a pierdut viaţa în noaptea de 30 noiembrie, în tragicul eveniment care a avut loc în clubul Colectiv din Capitală. Imediat după izbucnirea incendiului devastator, adolescentul a apucat să o sune pe mama lui, iar ultimele lui cuvinte au fost cutremurătoare. „A sunat-o pe mama lui panicat că i s-a întâmplat ceva, nu mai vedea nimic. Au venit imediat părinţii lui şi el fiind intoxicat n-a ars, dar a murit în faţa mamei ei spunându-i că o iubeşte... şi cam astea au fost ultimele cuvinte. A sunat-o şi i-a spus că nu poate să iasă, că nu găseşte ieşirea, este fum peste tot şi că este panicat şi după i-a spus: <<Mamă, te iubesc, eu nu mai rezist aici>>”,a povestit unul dintre prietenii băiatului.


Ieri, sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Andrei a fost depus la capela Cimitirului Bellu, unde familia şi prietenii îl plâng neîncetat, încercând să găsească o explicaţie pentru tragedia prin care sunt nevoiţi să treacă. Părinţii adolescentului stau nedezlipiţi de sicriul în care se află îngerul lor.

Citeşte şi:

Adolescentul de 15 ani mort în incendiul din Colectiv şi a dat ultima suflare in bratele mamei sale. Ultimele cuvinte sunt cutremurătoare: "Mamă, te iubesc, dar..."

Momentul de reculegere în care va sta toată capitala! Unde trebuie să fii?

SLUJBĂ în memoria îngerilor de la Colectiv! A fost nevoie de 4 zile ca preoţii să ajungă la locul tragediei

O tânără de la Jandarmerie, cu ochii în lacrimi după dezastrul de la Clubul Colectiv: "Un băiat m-a rugat să le spun pompierilor că prietena lui a rămas la baie, apoi l-am văzut la IML!"

Ea este ultima victimă a incendiului din Colectiv! Andreea Chiriac avea 28 de ani

Un tânăr de 19 ani din Sinaia se zbate între viaţă şi moarte! Primarul cere ajutor după ce băiatul a fost ars în Clubul Colectiv

Femeia care a prevestit incendiul de la Clubul Colectiv face acum noi previziuni înspăimântătoare: "Va urma un cutremur şi... "

Povestea unei fete care a fugit din țară după tragedia de la Colectiv! ”După doi metri, am leșinat, iar de atunci nu mai știu nimic”

Aceasta este schema MORȚII din Colectiv! Aveau prima întâlnire, iar acum a rămas doar cu un desen CUTREMURĂTOR! ”Îi curgea carnea de pe os, din cauza arsurilor"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro