Ultimele aplauze pentru Vlad Ţelea! Chitaristul trupei "Goodbye to Gravity" este condus pe ultimul drum

Durerea este mare şi la Cimitirul Armenesc. Vlad Ţelea, unul dintre chitariştii trupei Goodbye to Gravity, primeşte ultimele aplauze. Trupul lui este depus încă de ieri la capela cimitirului.

În scurt timp va avea loc ceremonia de înmormântare. Capela cimitirului a devenit neîncăpătoare pentru numărul mare de coroane aduse de cei care l-au cunoscut pe artist.

Tulburător! Ultimele cuvinte ale lui Valentin Fieraru, barmanul din Club Colectiv. I-a spus asta iubitei, după care telefonul s-a închis

Vlad se afla în club în acea "noapte neagră" alături de soţia sa, ea reuşind să se salveze. Zeci de persoane se află în aceste momente la cimitirul Armenesc şi se pregătesc să îl conducă pe artist pe ultimul drum.

32 de morţi

Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die".

Declaraţii dureroase făcute de mama Alexandrei Matache, tânăra care a murit în Iadul Colectiv: "A fost călcată în picioare şi arsă de vie acolo. Eu nu mai pot..."

Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în această seară în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur. Bilanţul tragediei a ajuns la 32 de persoane.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

Tragedia din Colectiv, prin ochii astrologului Cristina Demetrescu! "Băieţii din acea formaţie au făcut un sacrificiu. Erau nişte iniţiaţi!"

Femeia cu cinci copii, condusă pe ultimul drum. Patriarhul Daniel oficiază slujba

Ce a apărut pe paginile de Facebook ale lui Adrian Rugină şi Claudiu Petre, eroii de la Colectiv! Gestul emoţionant făcut de apropiaţii celor doi

Scrisoarea unei mame, după tragedia din Colectiv: "Imbecililor, sunt o mamă de satanistă. Nu faceți fețe-fețe, tâmpiților!"

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro