Tragedia din Colectiv, prin ochii astrologului Cristina Demetrescu! "Băieţii din acea formaţie au făcut un sacrificiu. Erau nişte iniţiaţi!"

Cristina Demetrescu a interpretat evenimentul tragic care a avut loc în noaptea de 30 octombrie din punct de vedere astrologic şi numerologic.

Invitată într-o emisiune televizată, Cristina Demetrescu a făcut dezvăluiri despre cum se poate interpreta incendiul catastrofal de vineri seară din punct de vedere numerologic şi astrologic.

O tânără de la Jandarmerie, cu ochii în lacrimi după dezastrul de la Clubul Colectiv: "Un băiat m-a rugat să le spun pompierilor că prietena lui a rămas la baie, apoi l-am văzut la IML!"


"Din punct de vedere numerologic sunt mai multe probleme. Multe planete sunt pe axa fecioară-peşte care este axa de sacrificiu, deci am intrat într-o perioadă de sacrificare. Din punct de vedere al versurilor, mulţi au exprimat că ar fi fost "sataniste". Mie băieţii ăştia mi se par că sunt nişte iniţiaţi pentru că ei au dat un mesaj foarte puternic. Ei chiar au exprimat în versuri că este un sacrificiu pentru ca undeva să se schimbe ceva. Ziua de 30 octombrie 2015 este a 303-a zi din an. Traversăm semnul scorpionului care înseamnă semnul morţii şi al renaşterii. Acest element este un element cristic. Moare ceva ca să renască ceva. Axa de sacrificiu este referitoare la sacrificiul pe care-l fac aceşti tineri în a 303-a zi din an. Se ştie că Iisus a murit la 33 de ani. Sacrificându-se pentru anumite păcate ale oamenilor ca să se schimbe ceva. Este menirea noastră să descifrăm ce au vrut să transmită aceşti băieţi iniţiaţi. La ora la care a izbucnit incendiul traversam semnul morţii şi al renaşterii. Multe lucruri se vor schimba datorită acestui lucru. Uranus guverneaza ţara noastră, la ora la care s-a produs incendiul, era guvernatorul casei morţii pe semn de foc", a declarat Cristina Demetrescu într-o emisiune televizată.

Cum s-a întâmplat totul?

Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die". Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur.

VIDEO / GREU DE PRIVIT! Imaginile groazei din interiorul clubului incendiat

Diverse teorii au apărut despre incident, neajungându-se deocamdată la o concluzie a cauzelor pe care incendiul le-a avut.

Teoria şocantă care circulă pe internet, după tragedia din Colectiv: "Doar eu văd forma lui Iisus răstignit pe cruce?"

TEORIA ŞOCANTĂ care a ÎMPÂNZIT INTERNETUL! Incendiul de la Club Colectiv nu a fost un accident

DOVEZILE că incendiul de la Colectiv nu a fost un accident! Premoniţii, semne şi alte lucruri stranii legate de tragedia din "Clubul Morţii"


Surse judiciare susţin faptul că dosarul deschis de Parchetul Tribunalului Bucureşti ar putea fi preluat de procurorii de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

VEZI AICI TOATE ŞTIRILE DESPRE INCENDIUL DE LA CLUB COLECTIV

Sursă foto: captură Pro tv

A.C.

Citeşte şi:

Scrisoarea unei mamei, după tragedia din Colectiv: "Imbecililor, sunt o mamă de satanistă. Nu faceți fețe-fețe, tâmpiților!"

Declaraţii dureroase făcute de mama Alexandrei Matache, tânăra care a murit în Iadul Colectiv: "A fost călcată în picioare şi arsă de vie acolo. Eu nu mai pot..."

Informaţii de ultimă oră despre răniţii de la Spitalul Universitar! În ce stare se află tinerii arşi la Clubul Colectiv

Tulburător! Ultimele cuvinte ale lui Valentin Fieraru, barmanul din Club Colectiv. I-a spus asta iubitei, după care telefonul s-a închis

Astăzi este marţea celor 13 înmormântări! O parte din victimele incendiului din Club Colectiv, conduse pe ultimul drum


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro