Amalia Năstase, în lacrimi! Vezi ce spune despre Adrian Rugină, EROUL din clubul Colectiv

Adrian Rugină se înscrie pe lista celor 30 de oameni care şi-au pierdut viaţa în incendiul de la clubul Colectiv, produs vineri seara, în Bucureşti. Adi a murit în încercarea de a salva alte vieţi.

Martorii spun că a ieşit printre primii din club dar s-a întors să-i salveze pe cei rămaşi în „cavoul” din centrul Bucureştiului, iar în cele din urmă și-a pierdut viaţa. Amalia, fosta soţie a lui Ilie Năstase, l-a cunoscut pe Adrian, care i-a fost coleg de facultate. Amintirile ei despre Adi sunt de-a dreptul emoţionante.


Amalia Năstase a povestit în exclusivitate pentru Spynews.ro că Adi Rugină era un om cu totul şi cu totul special. Un om care voia care găsea tot timpul soluţii cu o vorbă bună sau un sprijin real pentru cei care aveau o problemă de rezolvat. „Am fost colegi de facultate. La ASE. Era un om pozitiv. Tot timpul încerca să ne facă şi pe noi, colegii şi prietenii lui să gândim pozitiv. Găsea soluţii de rezolvare pentru orice problemă. Era un om săritor. Îi ajuta pe toţi cei care îi cereau sprijinul. Era viaţa lui muzica heavy-metal. Voia să organizeze un mare concert în Bucureşti, cu trupe de afară şi din ţară.  Îmi aduc aminte că îmi dădea cursurile lui. Prefera să rămână el fără cursuri, dar să avem noi, ceilalţi. După terminarea facultăţii obişnuiam să ne întâlnim cu toţii. Să povestim. Să ne aducem aminte de anii de facultate. Cu Adi chiar am colaborat pentru că avea o firmă pe tehnic. Când am auzit că s-a întâmplat nenorocirea şi că numele lui se regăseşte printre cei morţi în acel incendiu, știam că el şi-a dat viaţa pentru a salva alte vieţi. Pentru că aşa era el. Se gândea la binele altora şi abia pe urmă la el”, a explicat Amalia Năstase pentru Spynews.ro.

Ultimul bilanţ al incendiului de vineri seară din Club Colectiv arată 30 de persoane decedate şi sute de persoane internate la acest moment la spitalele din Capitală. Vineri seară, clubul Colectiv găzduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album - "Mantras of war". Printre cele 30 de persoane decedate se află şi doi dintre membrii trupei, şi anume chitaristul Vlad Ţelea şi chitaristul Mihai Alexandru, în timp ce solistul Andrei Găluț este în stare critică.
Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro